enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Teoman Sancar, Acıpayamlı depremzedelerin mecliste sesi oldu

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Acıpayam depremzedelerinin sorunlarını gündeme taşıdı.

Teoman Sancar, Acıpayamlı depremzedelerin mecliste sesi oldu
18.02.2020
A+
A-

NEREDEYSE 1 YIL OLDU!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sacncar, TBMM Genel Kurul’nda”20 Mart 2019 Çarşamba günü sabah saat 09.34’de merkez üssü Denizli’nin Acıpayam ilçesi Yeniköy Mahallesi olan 5.5 büyüklüğündeki depremin yaraları hala sarılamadı. Aradan geçen bir yıla rağmen vatandaşlar hala konteynerlerde kalıyor.”dedi.

Konuyu bir kez daha TBMM gündemine taşıyan CHP’li Sancar, “Acıpayam’da 270 hane, -15 derecede konteynerde yaşıyor, beş kuruş para göndermiyorsunuz. Sizin on bir saat kalamayacağınız konteynerde vatandaşlar on bir aydır yaşıyor. Çadırla, konteynerle deprem çözümü olmaz. Vatandaşlarımıza söz verilmesine rağmen yerine getirilmemiş, Denizli’ye deprem incelemesi için gelen Sayın Murat Kurum Acıpayam programını iptal etmiş ve bölgeye uğramamıştır. Hakkın, hukukun ve devletin varlığının hissedilmesi için Sayın Kurum’un bir an önce harekete geçmesi gerekir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.