enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
32°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C

Türkiye’nin En Büyük Çocuk Şenliği Denizli’de

Türkiye’nin En Büyük Çocuk Şenliği Denizli’de
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği EGS Fuar Alanı’nda başladı. Şenliğe katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklar gibi eğlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği merkezde kapılarını minik misafirlerine açtı. EGS Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk olarak olarak Beyağaç, Babadağ, Bozkurt, Çardak, Çivril, Çal, Bekilli, Baklan ve Çameli ilçesinde eğitim gören ilkokul çağındaki çocukların katıldığı şenlik heyecanın ve coşkunun adresi oldu. Bugün ise merkeze taşınan şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Başkan Zolan Çocuklar Gibi Şendi

Şenlikte çocuklarla birlikte oyun oynama fırsatı yakalayan Başkan Zolan, çocuklar gibi eğlendi. Halat yarışmasında çocuklarla ipi çeken Başkan Zolan’ın takımı kazandı.

“ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl 7’ncsini başlattıkları Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinin yine dolu dolu başladığını söyledi. İlk olarak şenliği ilçelerde başlattıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Şükürler olsun bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz şenliğimizde de çocuklarımızın dolu dolu bir gün geçirmelerini sağlıyoruz. ‘Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak’ sloganı ile çıktığımız bu yolda çocuklarımızı da unutmadık. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Onlar bizim hazinemiz geleceğe giden güzelliklerimiz olmaya devam edecek” dedi..

Çocukları sanal alemden uzaklaştırarak gerçek arkadaşlarıyla geleneksel oyunlarla buluşmasını sağladıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu:

“31 Mart-8 Nisan tarihleri arasında düzenlediğimiz Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap fuarımızda kitapla buluşturduğumuz çocuklarımızı şimdi geleneksel oyunlarla, gerçek arkadaşlarıyla, gerçek dostluklarla bir araya getiriyoruz. Onları geleceğe hazırlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah çocuklarımız bizden çok daha iyi yerde olacaklar. Bütün amacımız bu”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.