enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1433
EURO
37,9680
ALTIN
2.881,88
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C

AK Parti’nin Büyükşehir Adayını Açıklanacağı Tarih Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 30 il ve bu illerin bazı ilçelerinin belediye başkan adaylarını cumartesi günü açıklaması beklenirken adaylarında kesinleştiği öğrenildi. Denizli’nin de açıklanması bekleniyor.

AK Parti’nin Büyükşehir Adayını Açıklanacağı Tarih Belli Oldu
A+
A-

Hürriyet’in parti kaynaklarından öğrendiği bilgiye göre, Erdoğan öncelikle mevcut belediye başkanlarından devam edecekler ile muhalefetin elinde olan bazı illerdeki adaylarını açıklayacak. Adayların açıklanacağı illerin arasında İzmir, Gümüşhane, Artvin, Denizli, Çankırı yer alıyor. Adaylar, perşembe ve cuma günü karar tebliğ edilecek. Adayların duyurulması ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumartesi günü yapılacak.

AK Parti de ise belli olan bu 30 ilin ilçeleri için çalışmalar sürüyor. İlçelerin de yapılan çalışmalarla birlikte hafta sonuna kadar netlik kazanacağı belirtiliyor.

Osman Zolan’ın Yeniden Aday Gösterilmesi Bekleniyor

AK Parti’de yaşanan bu gelişmenin ardından mevcut Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu… AK Parti Denizli İl Teşkilatını’nın dün Ankara ziyaretine katılan ve burada görüşmeler yapan Osman Zolan’ın yeniden aday gösterileceği değerlendirmeleri yapılmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.