enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Büyük Birlik Partisi Denizli adaylarını tanıttı

Büyük Birlik Partisi Denizli milletvekili adaylarını tüm partililerin katılımı ile tanıttı. Adaylar tanıtım toplantısında Egeyön TV mikrofonlarını duygularını aktardılar.

Büyük Birlik Partisi Denizli adaylarını tanıttı
12.04.2023
A+
A-

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimi öncesinde partiler milletvekili adaylarını belirledi. 9 Nisan Pazar günü Yüksek Seçim Kurulu’na listelerini teslim edilmesinin ardından partiler aday tanıtım toplantılarını gerçekleştiriyor.

Bu seçimde ilk kez kendi listesini çıkaran Cumhur İttifakı ortaklarının Büyük Birlik Partisi Denizli’de çıkardığı 7 milletvekili adayını Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği toplantı ile tanıttı.

Toplantıda Büyük Birlik Partisi adayları Egeyön TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

KARATEKE:”SANDIKTA GÜLLER AÇACAK”

Önceki dönem il başkanı ve birinci sıra milletvekili adayı İsmail Karateke verdiği röportajda; “Büyük Birlik Partisi olarak bu seçimlere çok iddialı hazırlandık. 3 yıldır vermiş olduğumuz emeğin 14 Mayıs akşamı neticesini almayı planlıyoruz. Cumhur İttifakı’nın içinde olduğumuz için barajsız seçime girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İnşallah Denizli’mizde en az 1 milletvekili çıkararak mutluluğumuzu taçlandırmak istiyoruz. Büyük Birlik Partisi 30 yıldır her zaman baraj sorunu ile seçimlere girdi. Bunun yüzünden halk oylarını bize yansıtamıyordu. 30 yıllık tarimizde vatandaşlarımız rahatlıkla oylarını verecek ve en az 30 milletvekili çıkaracağız. İnşallah sandıkta güller açacak” dedi.

KARAHAN:”EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ SÖZÜMÜZ VAR”

İkinci sıra milletvekili adayı Ramazan Karahan ise duygularını; “Bugün coşkulu bir tanıtım toplantısındayız. Denizli’de en az 2 milletvekili çıkarmak sözümüz var. Vatandaşlarımıza güveniyoruz. 30 yıldır ilk defa kendimiz seçime giriyoruz. Herkes kendi oy oranını görecek. Biz kendimize güveniyoruz ve Denizli halkına güveniyoruz. İyi bir derece ile çıkacağımıza inanıyoruz.” diye ifade etti.

GENÇ:”ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ CAMİASININ İÇİNDE BÜYÜDÜM”

Üçüncü sıra milletvekili Ali Genç ise;”Denizli Serinhisar’lıyım. 31 yaşında ve gıda mühendisiyim. Denzili’de doğdum büyüdüm. Çocukluğumdan beri Büyük Birlik Partisi camiasının içerisindeyim. Denizli il yönetiminde görev aldım. Serinhisar ilçe başkanlığı yaptım. Şuanda milletvekili adayıyım. Denizli’de 1 milletvekilini garanti görüyoruz.” şeklinde konuştu.

AŞIK:”HEYECANLI BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi dördüncü sıra milletvekili adayı Selman Aşık tanıtım toplantısındaki açıklamasında; “Heyecanlı bir süreç geçiriyoruz. Avukatlık mesleğini yürüttüğüm için siyasetin her zaman içindeyiz. 14 Mayıs seçimleri için aday adaylığına karar verdik. Genel merkezimizin takdiri ve teşkilatımızın oylaması ile dördüncü sıradan aday olduk. Cumhur İttifakı çatısı altında seçime gidiyoruz ama ayrı liste çıkarıyoruz. Bu seçimde bir avantajımız var. Yıllardır yüzde 10 barajı vardı ve 7’ye indi. Bizim baraj problemimiz yok. İyi çalışırsak Denizli’den en az 2 milletvekili çıkarabiliriz. “dedi.

TETİK: “BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Partinin beşinci sıra milletvekili adayı Şerife Tetik; “Heyecanlıyız. Bu seçimde baraj problemimiz olmayacak. Kendi amblemimiz ile seçime gireceğiz. Vatandaşlarımızdan oylarını bekliyoruz. Sandıkta güller açacak. AK Parti listesinden seçime girmedik. Başaracağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

YURKUNÇ:”ŞEHİT LİDERİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN HATIRASINI YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Altıncı sıra adayı İbrahim Yurkunç ise; “İlk defa böyle bir seçime katılıyorum. Müthiş bir heyecanımız var. Allah’ım inşallah muvaffak etsin. Cumhur İttifakı olarak seçime katılıyoruz. Cumhurbaşkanımızın arkasındayız ve destekliyoruz. Milletvekillerimizi çıkardık. 30 yıldır ilk defa baraja takılmadan seçime girmiş olacağız. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hatırasını yaşatmak için meclise girmek için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz.

DÖNMEZ: “SANDIKLARI PATLATCAĞIZ”

Son olarak Büyük Birlik Partisi yedinci sıra adayı Yusuf Dönmez; “Hayırlı olsun diyorum. Gençlere öncü olmak için 23 yaşında aday oldum. Muhsin Başkan izinde doğru, dik yürüyerek inşallah başarılı olacağız. İttifakımızdaki adaylara da başarılar dilerim. Kendimize güvendik ve kendi amblemimiz ile seçime katıldık. Genel Başkanımız Mustafa Destici bu öz güveni ve azmi gördü. İnşallah sandıkları patlatacağız” şeklinde konuştu.

Tanıtım toplantısı mevcut Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı Ömer Geçen’in adayları tanıtması ve önceki dönem İl Başkanı ve 1. sıra milletvekili adayı İsmail Karateke’nin konuşması ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.