enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1440
EURO
37,9893
ALTIN
2.884,34
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Büyükşehir’in yüzde 20’lik su zammını geri çekmesi için eylem yapacaklar!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli işl başkanlığı, daha önce basın toplantısı ile karşı çıktığı Denizli Büyükşehir Beleidyesi’nin yüzde 20 zam kararına karşı bu defa eylem yapacak. Eylem 23 Ağustos Cuma günü Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önünde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir’in yüzde 20’lik su zammını geri çekmesi için eylem yapacaklar!
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz ay su fiyatlarına yüzde 20’lik zam yapmasına karşı eylem kararı aldı.

AKBABA,’ZAM YOK DEMİŞTİNİZ NE OLDU?’ DİYE SORMUŞTU

Denizli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz ay su fiyatlarında yüzde 20 zam yapma kararı almış ve geçtiğimiz ay itibari ile uygulamaya koymuştu. Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ‘2019 yılında suya zam yok’ vaadinden yaklaşık 4 ay sonra suya yüzde 20 zam yapmasını Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akababa, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde sert bir dille eleştirmişti. Akbaba, İlyas Haytan Salonu’nda 18 Temmuz’da yaptığı toplantıda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 20’lik zammına sert eleştiride bulunarak, ”Sayın Zolan ve belediyemiz şebeke suyumuzun içilebilir olduğunun reklamlarını yaptılar.Öyleyse ne için kendileri şebeke suyu içmeyip kamyonlarca hazır su alıyorlar? Sayın Başkan seçimden önce 2019’da ‘Zam Yok’ demiştiniz. Ne oldu? Siz çok iyi biliyorsunuz.’ ifadelerini kullanmıştı.

‘DENİZLİMİZDE ARTIK HER ŞEY SUDAN UCUZ’

İl Başkanı Mahir Akbaba, yine aynı toplantıda ‘Bu zamma birlikte dur demeliyiz’ diyerek, STK’lara, odalara, derneklere, vakıflara, Kooperatiflere ve baroya çağrıda bulunmuştu. Bu gelişmelerin ardından geçen 1 ayın ardından Cumhuriyet Halk Partisi, su zammını protesto etmek için eyleme hazırlanıyor. ‘Su ab-ı hayattır dokunma’, ‘Denizlimizde artık her şey sudan ucuz’, ‘%20 su zammına karşı su(smama) hakkımızı kullanacağız’, ‘Direneceğiz, suyun akışını değiştireceğiz’ gibi sloganlar içeren afişlerle su zammına karşı çıkan herkesi, 23 Ağustos Cuma günü Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde eylem davet ediyor.

Haber: Serkan ÖZKURT

18 Temmuz tarihli ilgili haberimizi okumak için tıklayın!

CHP Denizli’den ‘Su Zammına’ büyük tepki

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.