enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1204
EURO
38,2469
ALTIN
2.913,88
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizli Siyasetinde Soyisim Karışıklığı

Denizli Siyasetinde Soyisim Karışıklığı
24.01.2018
A+
A-

Denizli’nin ünlü isimlerinden Bozkurt Noteri Bekir Çapar’ın ismi isim benzerliğinden dolayı İyi Parti ile birlikte anıldı.

Yıllarca Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclisi Üyeliği, Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği gibi görevlerde bulunan Bozkurt Noteri Bekir Çapar’ın ismi akrabasının ismi ile karıştırıldı. Bekir Capar isimli akrabasının İyi Parti’ye geçiş açıklaması Noter Bekir Çapar’ın açıklaması gibi anlaşılınca Çapar sosyal medyadan duruma açıklık getirmeye çalıştı.

Bozkurt Noteri Bekir Çapar, akrabasının İyi Parti’ye geçiş açıklamasının ardından oluşan yanlış anlaşılmalara karşı kendi sosyal medya hesabından şu mesajlara yer verdi.

“YANLIŞ BİLGİYE FIRSAT VERMEMESİ İÇİN…”

;“Değerli arkadaşlarım aynı köylüm ve akrabam olan sayın Bekir Capar İyi parti üyesi olduğunu beyan ederek paylaşımda bulunmuştur. Kendisine başarı ve güzellikler dilerim.
Karışıklığa ve hakkımda yanlış bilgiye fırsat vermemesi için açıkça beyan ediyorum. Ben avukat ( bozkurt noteri ) BEKİR ÇAPAR olarak devrimci solcu yurtsever ATATÜRKÇÜ’yüm. CUMHURİYET HALK PARTİLİ’yim. Zira ALTI OK yüreğime kazınmış. Bilginize sunarım.”dedi.

Bekir Çapar Kimdir?

10.06.1965 Çal İlçesi, Üçkuyu köyünde doğdu. İlköğrenimini köy il okulunda tamamladı. Orta öğretimini Bekilli’de tamamlayan Çapar, lise eğtimini Denizli Endütri Meslek Lisesinde bitirdi.

1986-1987 öğretim yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Denizli Barosuna kayıtlı avukatlık stajını tamamlayarak avukatlık hayatına başladı.

Değişik kurumlarda ve en son T.C. Pamukkale Ünversitesi Rektörlüğü Hukuk Müşavirliği görevini yürütmekte iken istifa ederek 2001 yılında serbest avukatlıiğa başladı.  2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisinden İl Genel Meclisi Üyesi oldu. 2014 yılında Denizli Büyükşehir olduktan sınra Bekilli Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu.

17.10.2017 tarihinde serbest avukatlık hayatına ve siyasi görevlerine son vererek Bozkurt İlçe Noterliğine başladı ve halen bu görevi yürütmekte.

BEKİR ÇAPAR İLE İLGİLİ HABERLER;

Çapar’dan Bekilli Belediye Başkanı’na Suç Duyurusu

Çaparlarda Bayrak Değişimi Gerçekleşti

Çapar İstifa Etti

Çapar’dan Sancar’a Cevap Gecikmedi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.