enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3678
EURO
35,1569
ALTIN
2.324,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlili vekillerin Twitter atışması devam ediyor, Son konu: Denizli Valisi!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in Twitter’daki ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ tartışmasının ardından yeni bir Twitter polemiği dün CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Twitter’dan TBMM’yi gelen Denizli Valisi Hasan Karahan’ın sadece AK Parti milletvekillerini ziyaret etmesini sert dille eleştirdi.

Denizlili vekillerin Twitter atışması devam ediyor, Son konu: Denizli Valisi!

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in Twitter’daki ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ tartışmasının gündemdeki sıcaklığını korurken CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın Denizli Valisi Hasan Karahan’ı eleştirdiği tweet ile yeni bir tartışma konusu ortaya çıktı. Karaca’ya, Yasin Öztürk’ten ise destek geldi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. İkili burada AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök’ü ziyaret etti. Karahan ve Zolan’ın ziyaretlerine Gülizar Biçer Karaca ve Yasin Öztürk’ten tepki geldi.

”DENİZLİ’Yİ TEMSİL HAKKININ AKP İLE SINIRLI OLDUĞUNU SANMA”

Gülizar Biçer Karaca Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda,”Denizli Valisi @hasannkarahan’dan, sadece AKP vekillerini ziyaret etme, Denizli’yi temsil hakkının AKP ile sınırlı olduğunu sanma NEZAKETi💁🏽‍♀”ifadelerini kullandı. Karaca’nın tweetine ise Yasin Öztürk destek verdi. Öztürk,”Denizli milletvekilimiz sn.@GulizarBicer nezaketen beklemiş ama; Şahsen beklemiyordum. Ne de olsa memleketimiz DENİZLİ güzel yer. Bizi ziyaret edip ilk valiler kararnamesinde kendine yer mi beğensin sn vali @hasannkarahan 😉”şeklinde paylaşımda bulundu.

Haber: Oral Can Tatar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.