enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1273
EURO
38,1458
ALTIN
2.914,95
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Gençlik Kolları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

Gençlik Kolları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret
A+
A-

 AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut ve yürütme kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen hafta gerçekleştirilen AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde Gençlik Kolları Başkanı seçilen Gökhan Akbulut ve yürütme kurulunu kabul etti. AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Akbulut, kendilerini kabul eden Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Büyük bir sorumluluk aldık. İnşallah önümüzdeki dönemde alnımızın akıyla bu sorumluluğun altından kalkacağız. Üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz” dedi. Başkan Osman Zolan ise, Akbulut ve ekibine yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Gençlik Kolları çok önemlidir. Siyasetin ilk ve en güzel basamağıdır. Oradan başlandığında hiç boşluk kalmadan daha yukarı emin adımlarla ilerlersiniz” dedi.

“Gençlik yoksa gelecek yoktur”

“Gençlik yoksa gelecek yoktur” diyen Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Burada donanımınız ve tecrübeleriniz artacak davamıza ve vatanımıza sahip çıkacağız. Siyasetin okulu da gençlik kollarıdır. Sizleri tebrik ediyorum. İyi bir noktadan adım attınız. Görevinizin ağırlığını ve sorumluluğunu hissettiğiniz zaman başarı gelir. Gayretsiz, isteksiz hiçbir işin başarılması mümkün değildir. Sizler milletimize hizmet etmek noktasına iyi bir adım attınız, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.