enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1447
EURO
38,0531
ALTIN
2.885,74
BIST
10.068,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Milletvekili Sancar ve Başkan Adayı Arslan Deprem Bölgesinde

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ve Millet İttifakı Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, dün sabah saatlerinde Acıpayam’da gerçekleşen 5.5 şiddetinde yıkıcı depremin ardından deprem bölgesinde vatandaşların yanında oldu.

Milletvekili Sancar ve Başkan Adayı Arslan Deprem Bölgesinde
A+
A-

CHP Denizli Milltevkili Teoman Sancar ve Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, Acıpayam’da gerçekleşen depremin ardından deprem bölgesine gitti. Depremde evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya gelen Sancar ve Arslan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçede depremden en çok etkilenen Ucarı, Yeniköy, Karahöyük, Apa ve Oğuz  Mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Sancar ve Başkan Adayı Arslan, depremden evleri zarar gören vatandaşlara en kısa yardım sağlanacağı, depremin getirdiği bu acı tablonun bir an önce ortadan kaldırılacağını söylediler. Denizli Valisi Hasan Karahan ve Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer’den bölge ile ilgili son bilgileri alan Sancar ve Arslan, verileri birlikte değerlendirdi.

ARSLAN, ‘MADDİ MANEVİ ANLAMDA HER ŞEYİ YAPACAĞIZ’

Deprem riskinin devam ettiği bölgede vatandaşları olası deprem tehditlerine karşı da tetikte olmalarını isteyen Milletvekili Sancar ve Başkan Adayı Alim Arslan, bölgedeki hasarı yerinde gördü. Millet İttifakı Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan gerçekleştirdikleri bu temasla ilgili ‘Acıpayam merkezimizde ve mahallelerimizde büyük hasarlara yol açan depremin enkazlarını yerinde incelemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için maddi ve manevi anlamda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Allahım beterinden korusun inşallah.’ İfadelerini kullandı.

SANCAR,‘VATANDAŞLARIMIZIN ÖNERİLERİNİ KRİZ MERKEZİMİZE İLETİYORUZ’

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise Acıpayam’da bulunduğu temaslarla ilgili olarak ‘Acıpayam Belediye Başkan Adayımız ile birlikte Oğuz, Apa, Ucarı, Mahallelerimizdeki evleri depremden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dedik. Bölgede incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın önerilerini kriz merkezimize iletiyoruz. Allah bizleri beterinden korusun geçmiş olsun’  ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.