enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Necip Filiz, AK Parti’ye geçen vekil ve başkanlar hakkında açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen, AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; diğer partilerden AK Parti’ye geçiş yapan milletvekili ve belediye başkanları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Necip Filiz, AK Parti’ye geçen vekil ve başkanlar hakkında açıklamalarda bulundu
A+
A-

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantılarında AK Parti’nin özel bir yuva olduğunu söylediğini ve burada bölücü yıkıcı olmamak kaydıyla herkesin yer bulabileceğini vurguladığını belirten Başkan Filiz: “ Ben de onu temsilen İYİ Parti’den ve diğer partilerden AK Partimize geçen kardeşlerime hayırlı olsun diyorum ve herkesi partimize davet ediyorum” dedi.

Başkan Filiz açıklamasında devamla şunları söyledi:

“İYİ Parti’den geçtiğimiz günlerde istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, partimize katıldı. Çokal’ın partimize katılmasıyla Ak Partimizin meclisteki milletvekili sayısı 291’e yükseldi. Ayrıca 3 ilden 5 belediye başkanı Bolu / Dörtdivan; Ağrı / Tutak; Ağrı / Dedeli; Muş / Karaağaçlı; Muş / Sarıpınar Belediye başkanları AK Parti saflarına katıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleştirilen, AK Parti Grup Toplantımızda, Partimize katılan milletvekili ve belediye başkanlarına rozetlerini Cumhurbaşkanımız taktı. Partimize, milletimize hayırlı olsun.

Bilindiği üzere; İYİ Parti’de Antalya Muratpaşa ve Kepez ilçe başkanlarının görevden alınmasıyla 13 Şubat’ta Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal istifa etmişti. Sosyal medya hesabından gece yarısı yaptığı açıklamada Çokal, “Yol arkadaşlarım ve şahsım da uzun zamandır değersizleştirmeye ve tacizlere maruz kalmaktadır. Antalya’da kongre sürecine gidilirken, Antalya’nın iki büyük ilçe başkanın görevden alınması da bu durumun bir sonucu olduğu gibi, demokrasi vurgusu yapan bir partinin kendi kongre sürecinde adil ve eşit bir ortamı sağlayamadığının da bir göstergesidir” diyerek istifa gerekçesini açıklamıştı. 

Yabancı devletlerin ülke üzerinde oyun ve senaryolarının olduğu ve bu senaryolar karşısında AK Parti saflarında daha faydalı ve etkili olacağına inanan vekil, belediye başkanı ve diğer partililerin “ dalga dalga” AK Partiye tercih etmeleri önümüzdeki zamanlarda da bu geçişlerin olması sürpriz değildir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.