enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1201
EURO
38,1620
ALTIN
2.922,71
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Benim Mahallem ile sağlık eğitimleri sürüyor

Benim Mahallem ile sağlık eğitimleri sürüyor
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Benim Mahallem projesi kapsamında Değirmenönü Mahallesinde kanserde erken tanının önemini anlatan eğitim programı düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen sağlık eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda Benim Mahallem projesi ile Değirmenönü Mahallesindeki kadınlara yönelik meme kanserinde erken tanının önemini anlatan eğitim programı düzenlendi.

Kent Konseyi’nde düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Merkezefendi İlçe Sağlık Müdürlüğü Kanser Birim Sorumlusu Sedef İnan ve kadınlar katıldı. Kanserle mücadelede erken tanının büyük bir önem taşıdığını kaydeden İnan, “Kanser yadsınamaz bir gerçektir. Çevresel etkenler, zararlı alışkanlıklar, beslenme, bazı mikroplar ve kimyasal maddeler bu hastalıkta ön plana çıkıyor. Bu etkenleri göz önüne alarak belitli periyotlarda tarama yaptırmak gerekiyor” dedi.

“Bir evde sağlık varsa huzur vardır”

Sağlık toplantılarının önemli olduğunu vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Değirmenci ise, “Siz isteyin talep edin biz yapalım diyoruz. Bir evde sağlık varsa huzur vardır. Sağlık varsa aile de mutluluk vardır. İnşallah bu eğitimler faydalı olur. Bir hemşehrimizin dahi erken teşhis ile sağlık probleminin sonlandırılmasına katkıda bulunabilirsek bütün çabalarımıza değer diye düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.