enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1447
EURO
38,0531
ALTIN
2.885,74
BIST
10.068,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Adam gibi Adam Stachowiak!

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’un kalesini koruyan Adam Stachowiak, 3 maçta da kurtardığı penaltılar ile dikkatleri üzerine çekti.

Adam gibi Adam Stachowiak!
A+
A-

Süper Lig’in açılış maçında Galatasaray ile karşılaşan Denizlispor’un kalesini koruyan Polonyalı kaleci Adam Stachowiak, o maçta Selçuk İnan’ın kullandığı penaltı atışını kurtarmayı başarmıştı. Süper Lig’in ikinci maçında Antalyaspor’a konuk olan Denizlispor’un tecrübeli kalecisi, bu maçta da Aatıf Chahechouhe’nun penaltı vuruşunda gole izin vermedi. Son olarak dün Göztepe deplasmanına konuk olan Denizlispor’da, kaleci Adam Stachowiak yine kalesinde devleşti. Göztepe’nin kazandığı penaltı vuruşunu Soner Aydoğdu kullandı. İki tecrübeli oyuncunun düellosundan kaleci Stachowiak galip çıktı.


Denizlispor, Süper Lig’de gol yemeyen tek takım unvanını koruyor.

Kaza yapan lüks aracın ibresi 220’de kaldı!

16 yaşında evlendirilen çocuk gelin canlı yayında kendini kesti!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.