enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0967
EURO
38,1481
ALTIN
2.917,58
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Altaş Denizlispor 2 kez öne geçtiği maçta 1 puanla yetindi

Altaş Denizlispor, 2 kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve Gençlerbirliği ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Yeşil siyahlılar geride kalan 6 haftada galibiyet alamazken, 2 puan toplayabildi.

Altaş Denizlispor 2 kez öne geçtiği maçta 1 puanla yetindi
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 6. hafta mücadelesinde lige kötü bir başlangıç yapan ve 5 haftada 1 puan toplayan Altaş Denizlispor evinde, hocası Metin Diyadin ile yollarını ayıran Gençlerbirliği’ni ağırladı. Mücadelede Tarık Gürdal düdük çaldı.

DENİZLİSPOR HIZLI BAŞLADI, GOLÜ BULDU

Mücadelenin ilk yarısına hızlı bir giriş yapan Denizlispor 6’ncı dakikada golü buldu. Sol kanattan gelen pasta ceza sahası için düzgün bir vuruş yapan Ömer Şişmanoğlu topu ağlarla buluşturdu. Yeşil-siyahlılar bu golle skoru 1-0’a getirdi.

VAR İNCELEMESİ PENALTI VE BERABERLİĞİ GETİRDİ

Maçın 10’ncu dakikasında Mustaafa Çeçenoğlu’nun Barış Alıcı’ya ceza sahasında yaptığı müdahale sonucu hakem Tarık Gürdal VAR’a gitti. VAR kontrolü sonucu penaltı kararı verdi. Müsabakanın 12’nci dakikasında penaltı vuruşunu yapan İlker Karakaş topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi.

BASKI DENİZLİSPOR’U YENİDEN ÖNE GEÇİRDİ

Denizlispor 21’nci dakikada bir kez daha öne geçti. Mustafa Çeçenoğlu’nun uzaktan sert şutunda savunmadan seken top sol çaprazdaki Gökhan Süzen’in önüne düştü. Gökhan’ın sert şutunda kaleciden dönen topu Oğuz Yılmaz ağlarla buluşturdu ve skor 2-1’e geldi. Maçın 28’nci dakikasında Denizlispor’da Ömer Şişmanoğlu’nun orta sahadan vuruşunda direkten dönen topa Mustafa Çeçenoğlu vuruşunu yaptı. Çeçenoğlu’nun vuruşu da direkten oyun alına döndü. İlk yarıın kalan dakikalarında pozisyonlar gol getirmedi. Denizlispor soyunma odasına 2-1 üstün gitti.

GENÇLERBİRLİĞİ BİR KEZ DAHA YAKALADI

Müsabakanın ikinci yarısının 53’ncü dakikasında Gençlerbirliği eşitliği yakaladı. Gökhan Gül’ün kullandığı frikikte barajdan seken topa Gökhan bir vuruş daha yaparak ağlara göderdi. Bu golle skor 2-2’ye gedi. Düşük tempoda geçen ikinci yarıda iki takımda ciddi pozisyon üretemedi ve maç 2-2’lik beraberlikle noktalandı.

Altaş Denizlispor aldığı beraberlikle puanını 2’ye yükseltti.. Gençlerbirliği ise puanını 6 yaptı. Altaş Denizlispor Milli Takım arasından sonra 7. haftada deplasmanda Erzurumspor’a konuk olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.