enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Altaş Denizlispor ilk puanını hanesine yazdırdı

Spor Toto 1. Lig’de 2. haftanın kapanış mücadelesinde Altaş Denizlispor ile Çaykur Rizespor 0-0 beraber kaldı. Maçta çok sayıda pozisyondan iki takımda yararlanamazken Denizlispor ligdeki ilk puanını hanesine yazdırdı.

Altaş Denizlispor ilk puanını hanesine yazdırdı
A+
A-

Altaş Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 2. haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Mücadelede Kutluhan Bilgiç düdük çaldı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ilk yarısında Denizlispor Bekir Böke ve Gökhan Süzen ile Rizespor ise Miya ve Benhur ile önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Yüksek tempo ile oynan ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İKİ TAKIMDA POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımda pozisyon bulmaya devam etti. Denizlispor Bekir Böke, Mayi, Leo ve Muhammed ile 3 net pozisyondan yararlanamazken, Rizespor da Sefa Yılmaz ve Grahovac ile gole yaklaştı.

RİZESPOR’UN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Mücadelede uzatmalarda son dakikada Alper Potuk’un attığı gol VAR’da elle oynama gerekçesi ile iptal edildi. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Denizlispor bu beraberlikle ligin 2. haftasında ilk puanını hanesine yazdırırken, Rizespor puanını 2 yaptı. Denizlispor 3. haftada Manisa FK’ya konuk olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.