enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Başkan Çetin’den korona virüs tedbirlerine ilişkin açıklama

Başkan Çetin’den korona virüs tedbirlerine ilişkin açıklama
26.03.2020
A+
A-



Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, koronavirüse karşı alınan tedbirlerle ilgili olarak, “Evde kal çağrısına biz de kulüp olarak mümkün olduğu kadar riayet etmek istiyoruz. Bu sebeple tesislerimizde işler aksamayacak şekilde asgari personel görev alacak ve oyuncularımız da evlerinde çalışmalarını sürdürecek” dedi.

İLGİLİ VİDEO Video İçeriği İzlemek için tıklayın

Başkan Çetin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kulüp olarak ‘önce sağlık’ hedeflerinde bulunduklarını ve virüsle mücadele kapsamında uygulamaya geçilen kararların devlet yetkililerin aldıkları kararlar doğrultusunda belirlendiğini açıkladı. Spordan önce insan sağlığının önemli olduğunu ifade eden Başkan Çetin, “Çok kritik günlerden geçmekteyiz. Denizlispor olarak spordan önce insan sağlığı bizim için daha önemli. Evde kal çağrısına biz de kulüp olarak mümkün olduğu kadar riayet etmek istiyoruz. Bu sebeple tesislerimizde gerekli önlemleri aldık. Bu dönemde tesislerde işler aksamayacak şekilde asgari personel görev alacak. Oyuncularımız da evlerinde çalışmalarını sürdürecek. Bu zorlu günleri hep birlikte, karar vericilerin çağrılarına uyarak atlatacağımıza inancımız tam. Lütfen evde kalmaya devam edelim” dedi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Deda Haber, denizli haberlerini en güncel ve tarafsız şekilde okurlarına sunan; okurlarının talep ve isteklerini karşılamak üzere içeriklerini üreten De-Story İletişim Ajansı‘nın haber ve sosyal içerik mecrasıdır. Deda Haber‘in haber ve içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz. Aykırı işlem yapan kişi/kişiler için yasal başvuru hakkı saklı tutulmaktadır. Deda Haber basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir. Deda Haber‘i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.