enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1457
EURO
37,9608
ALTIN
2.882,48
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C

Başkan Takımdan Memnun

Başkan Takımdan Memnun
A+
A-

Transferde sona gelen yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek ve yardımcısı Taner Atilla, Afyon kampını ziyaret etti. Denizlispor kampını ziyaret eden Başkan Mustafa Üstek’in ilk izlenimlerinin olumlu geçtiğini ve yeni sezonda topa daha fazla sahip olan bir takım olacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Osman Özköylü önderliğinde çalışmalarını sürdüren takımın antrenmanlarını izleyen ve teknik ekipten bilgi alan Başkan Üstek kamp ziyaretinden memnun kaldı.

GÜZEL FUTBOL İZLEYECEĞİZ

denizlisporhaber.com’un haberine göre, kamp izlenimlerini paylaşan ve futbolcuların istek ve arzularını beğendiğini söyleyen Başkan Üstek; “Kampta güzel bir aile ortamı var. Tüm takım ahenk içinde. Antrenmanlarda futbolcuları istekli ve gayretli gördüm. Bu sezon topa daha fazla sahip olan, skor üreten ve keyifli futbol oynayan bir takım olacağız. Hocamıza ve futbolcularımıza inanıyoruz” diye konuştu.

TRANSFER SÜRECEK, SÜRPRİZ GELEBİLİR

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden Başkan Üstek, “Sağ bek ve forvet almayı planlıyorduk. Hocamızla tekrar bir araya geldik ve bir stoper daha almaya karar verdik. İyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Transfer görüşmeleri sürüyor. Tüm bu mevkilerin dışında sürpriz bir futbolcu da transfer edebiliriz. Şartlar oluşursa bu transferi bitiririz aksi halde üç takviye ile yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.