enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1354
EURO
38,2414
ALTIN
2.923,03
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

‘Denizli Basket’ Merkezefendi ile Yeniden Uyanıyor

‘Denizli Basket’ Merkezefendi ile Yeniden Uyanıyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Merkezefendi Belediyesi’nin basketbol takımının yeni sezonda Denizli Basket olarak Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edeceğini açıkladı. Toplantıda sezon öncesi takım kurma çalışmalarını basın mensuplarına aktardı.

Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediye olarak üç stratejik spor branşları olduğunu bunların Tenis, Bisiklet ve Basketbol olarak belirlediklerini ifade ederek bu alanda stratejik hedeflerini gerçekleştirmek adına çalışmalar yaptıklarını söyledi. Basketbol ile ilgili uzun zamandır gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade eden Başkan Subaşıoğlu, yeni sezon itibari ile Denizli Basket adı altında Basketbol 2.Ligi’ne kabul edildiklerini açıkladı. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Başkan Subaşıoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu ziyaret ettiklerini ve Basketbol sporunun tabana yayılması için yapılan çalışmaların önemli olduğunu, kendilerinin yeniden inşa edecekleri Denizli Basketin de bu vizyon ile çalışma yapacağını ifade etti.

Merkezefendi’nin Basketbola olan ilgisi bir heves değildir

Türkiye Basketbol federasyonu tarafından ileriye yönelik, ort ve uzun vadede Türkiye’de Basketbolun taban yayılması noktasındaki vizyonunu ve projeksiyonunu paylaşır durumdayız. Açıkcası Merkezefendi’nin Basketbola olan ilgisi bir heves değildir. Orta ve uzun vadeleri hedefler çerçevesinde Merkezefendi Belediyesi olarak basketbola yatırım yapacağız. Önümüzdeki dönemdeki Türkiye Basketbol Federayonunun İstanbul’da yapmayı planladıüğı Basketbol gelişim merkezi’nin minimalist bir şekliyle ilçemize kazandırmak istiyoruz şeklinde konuştu.

 

Denizli Basket’i eski günlerine döndüreceğiz

Merkezefendi Belediyesi’nin çabaları ile basketbol takımımız Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği 2.lige kabul edildi. Biz de 2.ligde Denizli Basket adı ile mücadele edeceğiz. Bu bizim için önemli. Tüm Denizlili hemşehrilerimizi, tüm sporseverleri, tüm basketbolseverleri maçlara davet ediyorum. Önümüzdeki günlerde fikstürler çekilecek o konu ile ilgili de ayrıca bilgilendirme yapacağız. İnşallah Denizli Basket’i yeniden inşa ederek, eski günlerine parkelere geri döndüreceğiz. ifadelerini kullandı.

Bu sezon maçlar ücretsiz

Merkezefendi Denizli Basket Takımının maçlarını Pamukkale Üniversitesi’nin spor salonunda maçlarını oynayacağını ifade eden Başkan Subaşıoğlu, Daha önce Denizli Basket’in tam kapasite salonda maçlarını oynadığını bunu kazanmak için de bu sezon boyunca maçlardan ücret almayacaklarını ifade etti. Özellikle kadınların salonlarda yerlerini almasının önemine değinen Başkan Subaşıoğlu, kadının olmadığı spor dalının eksik kalacağını sözlerine ekledi.

5’i bir yerde transfer

Takımın genel menajeri Çağlar Turan, Takımın Coach’ı Şahşin Ateşdağlı’yı basın mensuplarına tanıtan Başkan Subaşıoğlu, daha sonra yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptıkları 5 transferi tek tek açıkladı. Biz onlara ‘Beşi bir yerde’ diyoruz dediği  Gökhan Yazıcıoğlu, Azizcan Özdemir, Kemalcan Aktuna, Oğuzhan Derici, Kerem Varım’ı basına tanıttı. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.