enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1516
EURO
38,0291
ALTIN
2.886,01
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C

Denizlispor’da gündem yeniden Rodallega

Denizlispor’da, gündem yeniden Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega oldu. Oyuncu ile anlaşıldığı ve ön protokol imzalandığı iddia edilirken Trabzonspor cephesinden de açıklamalar var.

Denizlispor’da gündem yeniden Rodallega
A+
A-

Denizlispor Kolobiyalı golcü Rodallega ile geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirmiş, oyuncu ülkesinden takımların teklifini dinlemek istediği için Denizlispor’un ilgisine karşılık vermemişti. Ülkesinden beklediği maddi şartlarda teklif alamayan Rodallega’nın Türkiye’de kariyerine devam edeceği edinilen bilgiler arasında… Denizlispor’un oyuncu ile genel anlamda anlaştığı yeşil-siyahlı ekibin, ufak pürüzleri de halledip önümüzdeki günlerde transferi açıklayacağı öne sürüldü.

AĞAOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Rodallega transferi için şu ifadeleri kullanmıştı;” “Ülkesinde oynama beklentisi vardı ama ülkesinde bizim kendisine teklif ettiğimiz rakamı göremedi. Türkiye’den de bir iki kulübün ilgisi vardı. Bunlardan birinin kulüp başkanı bana net olarak ilgilenmediklerini, düşünmediklerini söyledi. Diğer kulübün ilgisi devam ediyor. Ancak finansal açıdan baktığımız zaman zaten kulüplerin artık ayaklarını yorgana göre uzatmalarının zamanı geldi, 20 dakika da geçiyor. Açıkçası Hugo’ya teklif ettiğimiz rakamı dahil şu anda karşılayabilecek bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Finansal tablolara baktığım zaman bunu söylüyorum. Ama finansal tabloyu bozmak uğruna ya da aşırı borçlanmayı göz önüne almak gibi bir düşünce içine girdiklerinde iş farklı bir boyuta gidiyor. Mevcut duruma baktığınız zaman ortada fazla bir sorun gözükmüyor.”

İHA HABER GEÇTİ

İhlas haber ajansının haberine göre,Süper Lig’in yeni ekibi Denizlispor, dış transferde Cristian Sapunaru, Tiago Lopes ve Tolgahan Acar’ın ardından Hugo Rodallega’ya da imza attırmak için son hazırlıklarını yapıyor. Trabzonspor’un eski oyuncusu ile daha önce Denizli’de görüşen yönetimin, oyuncu ile genel anlamda anlaştığı öğrenildi. Oyuncu ile yapılacak sözleşmedeki ufak pürüzleri halledecek olan yönetimin önümüzdeki günlerde transferi açıklayıp 33 yaşındaki oyuncuya imza attırması bekleniyor. Rodallega’ya yıllık 1.1 milyon Euro’dan 2 yıllığına anlaşıldığı iddia ediliyor.

RODALLEGA KİMDİR?

33 yaşındaki futbolcu, kariyerinde 422 maça çıktı. Bu müsabakalarda 135 gol, 43 asist kaydeden başarılı oyuncu, geride kalan sezonda Trabzonspor’da ise 16 gol, 3 asistle oynadı. Rodallega, CBJ Cali, Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Atlas, Necaxa, Wigan, Fulham, Akhisarspor ve Trabzonspor’da forma giydi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.