enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Denizlispor’da Kongre Heyecanı Başladı! İşte Dakika Dakika Gelişmeler

Denizlispor’da uzun süredir beklenen, bir kez yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongre bu gün gerçekleşiyor.

Denizlispor’da Kongre Heyecanı Başladı! İşte Dakika Dakika Gelişmeler
28.09.2018
A+
A-

Denizlispor bir kez daha kongre heyecanı yaşıyor. Mevcut Başkan Üstek’in ve eski yöneticilerden Melih Yanık’ın aday olarak çıktığı kongrede sürpriz isimlerin yeni yönetimde yer alması bekleniyor. Yanık’ın Mustafa Üstek’in karşısına çıkmasının istenmediği ancak Yanık’ın adaylıktan dönmeyeceği belirtiliyor. Kendi listesini oluşturan Yanık’ın Mustafa Üstek’in aday çıkması halinde karşısında yer alacağı belirtiliyor. Kongre öncesi Başkan Mustafa Üstek ve Melih Yanık’ın saha kenarında sohbet ettikleri görüldü.

DİVAN HEYETİ BELLİ OLDU

Denizli Atatürk Stadı VIP Salonu’nda gerçekleşen kongrede Divan Heyeti oy birliği ile belli oldu. Divan Heyeti başkanlığına Erdal Otçu, Divan Heyeti Başkan yardımcılığına Osman Duran, Divan Katipliğine ise, Bahadır Bayram, Murat Doğru oy birliğiyle seçildi.

ÜSTEK YENİDEN ADAY

Mevcut Başkan Mustafa Üstek,  kongrede yaptığı konuşmada yeniden aday olduğunu açıkladı. Mustafa Üstek’in yeni yönetimi için belirlediği listede belli oldu.

 

MELİH YANIK’IN LİSTESİ DE BELLİ OLDU

Mustafa Üstek’in karşısında başkan adayı olarak yer alan Melih Yanık’ın yönetim kurulu isim listesi belli oldu.

BAŞKAN BELLİ OLDU!

Denizlispor’da beklenen kongre sonuçlandı. Büyük çoğunluğun katılmadığı kongrede kongrede başkanlığını açıklayan mevcut başkan Mustafa Üstek, rakibi Melih Yanık karşısında büyük oy farkı ile ipi yeniden göğüsledi. 52 oyun kullanıldığı kongrede 43 oyu alan Üstek, yönetim kurulunu da bu kongre ile birlikte yenilemiş oldu.

Ayrıntılar gelecek… (Sayfayı yenilemeyi unutmayın)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.