enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1182
EURO
38,2175
ALTIN
2.918,89
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizlispor’da taraftar tepkili

Bu sezon Süper Lig’e yükselen Denizlispor, 11 haftada topladığı 11 puan ile ligde kendine 14. sırada yer buldu. Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in sezon başında belirlediği ‘ilk 5’ hedefinden uzak kalınması ise taraftarların tepkisine neden oluyor.

Denizlispor’da taraftar tepkili
A+
A-

Denizlispor, ligin 11. haftasında dün İstanbul’da zorlu rakibi Beşiktaş karşısında sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Denizlispor aldığı bu sonuç ile 11 puanda kalırken, ligde 14. sırada kendine yer buldu. Denizlispor’un en yakın takipçisi ise aynı puana sahip Antalyaspor oldu.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in sezon başında belirlediği ‘ilk 5’ hedefinden uzak kalındı. Denizlispor teknik direktörlük değişikliğinden de beklenen verimi alamadı. Yücel İldiz ile yolların ayrılmasının ardından Mehmet Özdilek ile yola devam edilmesi yeşil-siyahlılarda beklenen sıçrayışı gerçekleştiremedi. Özdilek yönetiminde ligde 4 maça çıkan Denizlispor bu maçlarda 1 galibiyet 3 mağlubiyet aldı. Özellikle Sivasspor mağlubiyetinde taraftarın tepkisini alan futbol nedeniyle Özdilek’in ‘Taraftar bizi demoralize etti’ ifadesi taraftardan büyük tepki aldı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Dün oynanan Beşiktaş maçında alınan mağlubiyetin ardından Denizlispor’un önde gelen taraftar gruplarından Yeşil Cephe ise takıma, teknik direktöre ve yönetime eleştirilerini,”Kaç maçtır oynanan ruhsuz, temposuz oyun serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.Satırlarımıza İç saha maçımızda “Taraftarımız bizi demoralize etti” diyen Şifo Hocamıza değinerek başlıyoruz. Hocam daha takımı tanımamışsın galiba kim nerde oynar ? Nerde azami fayda sağlar ? Sistemsizlik içinde yaşadığımız mağlubiyetlerin faturasını biraz futbolcu ve teknik kadroda aramak daha doğru olabilir mi ?Transferlerde en ufak parmağı olan yönetim ve idari kadroların hangi oyuncuları hangi analiz parametreleri ile takıma dahil edip Milyonlarca liramızı çöpe attıklarını sorabilir miyiz ?Target Top Five ?”sözleri ile verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.