enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Denizlispor’dan Yıldız Transfer Harekatı

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin;”Taraftarı heyecanlandıracak yıldız transferler yapacağız” diyerek transferde beklentilerin karşılanacağını belirtti. Yıldız transferi beklenen Denizlispor, iki önemli santrafor ile ilgileniyor.

Denizlispor’dan Yıldız Transfer Harekatı
A+
A-

Transferde görüşmelerinin sürdüğünü ancak futbolcu ismi vermenin doğru olmayacağını kaydeden Başkan Ali Çetin, “Bugün veya yarın imzalar başlayacak. Yapılan her transferde kamuoyu hemen bilgilendirilecek. Flaş denilecek futbolcu transferlerimiz olacak. Şehri heyecanlandıracak bir ismi kadromuza dahil edeceğiz. Kamuoyundan biraz daha sabır istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Ali Çetin’in işaret ettiği oyunculardan santrafor bölgesi için ilgilenen futbolcuların Hugo Rodallega ve Marcus Berg olduğu iddia edildi. Rodallega ve Berg’in 30 Haziran’da takımları ile sözleşmesi bitecek.  İki yıldızın menajerler tarafından yönetime önerildiği ve oyuncular temas kurulduğu öğrenildi.

Rodallega son açıklamasında Türkiye’de 1 sene daha kalabileceğini dile getirdi. Rodallega şu ifadeleri kullandı;‘’Kariyerime Güney Amerika’da devam etmek istiyorum.Bir çok teklif var.Menajerim ile bugün görüşeceğim ve teklifleri değerlendireceğiz.Türkiye maceram çok iyiydi.1 yıl daha kalmamı istiyorlar.Bu benim için bir seçenek’’

HUGO RODALLEGA KİMDİR?

33 yaşındaki Kolombiyalı golcü kariyerinde 422 maça çıktı. 135 gol 43 asist kaydeden Rodallega bu sezon Trabzonspor’da 16 gol 3 asistle oynadı. Rodallega CBJ Cali, Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Atlas, Necaxa, Wigan, Fulham, Akhisarspor ve Trabzonspor’da forma giydi.

MARCUS BERG KİMDİR?

32 yşaındaki İsveçli golcü Marcus Berg kariyerinde çıktığı 414 maçta 227 gol 65 asist kaydetti. Göteborg’da kariyerine başlayan Berg, Groningen, Hamburg, PSV Eindhoven, Panathinaikos ve Al-Ain’de forma giydi.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.