enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1232
EURO
38,1086
ALTIN
2.908,19
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizlispor’un gündemindeki Jesse’nin yeni takımı belli oldu

Denizlispor’un gündemine gelen Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Jesse Sekidika’nın yeni takımı belli olduğu öne sürüldü.

Denizlispor’un gündemindeki Jesse’nin yeni takımı belli oldu
A+
A-

Yukatel Denizlispor’un transfer gündeminde yer alan Jesse Sekidika’nın yeni takımı belli oldu. Eskişehirspor ile sözleşmesini fesh ederek Galatasaray’a imza atan Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika, sarı-kırmızılı ekipteki yabancı sayısı sorusunu nedeniyle sezon sonuna kadar kiranlaması kararlaştırıldı.

BİR ÇOK KULÜP TALİP OLDU

2019-2020 sezonuna Eskişehirspor’da başlayan ilk yarıda 8 gol 2 asistlik performan sergileyen Jesse’nin Galatasaray’dan kiralanması için bir çok kulüp talip oldu. Eski kulübü Eskişehirspor, Denizlispor ve Bursaspor en istekli kulüplerdendi.

BURSASPOR KAPTI

Önceki gün Antalya’da Konyaspor ile oynanan maçın sonrasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya gelen ve bu transferi yaklaşık bir saat statta görüşen Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Nijeryalı futbolcu Jesse Sekidika’yı resmen istedi.Fatih Terim’in onay vermesinin ardından Yeşil Beyazlı yönetim Sekidika’nın menajeriyle pazarlık masasına oturdu. Dün yapılan uzun görüşmeler neticesinde sağ kanat oyuncusu Jesse Sekidika’nın sezon sonuna kadar Bursaspor’a kiralandığı bildirildi.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.