enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1354
EURO
38,2414
ALTIN
2.923,03
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Mehmet Akyüz Denizlispor’da kalacak mı?

Yukatel Denizlispor’da son 1 buçuk sezonda takımın yükünü çeken ve kritik puanlar kazandırarak, takımının Süper Lig’e çıkmasında önemli pay sahibi olan kaptan Mehmet Akyüz, Denizlispor’daki geleceği hakkında konuştu.

Mehmet Akyüz Denizlispor’da kalacak mı?
A+
A-

Yukatel Denizlispor’un 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmasında önemli bir pay sahibi olan kaptan Mehmet Akyüz, hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Takımdaki geleceği hakkında çıkan haberlerle ilgili Radyospor’da Salim Manav’a cevap veren Akyüz, ‘Bu sezon hedefimiz Süper Lig’e tutunmak. Süper Lig’de yeni bir takımız ve kalıcı olmak istiyoruz. Denizlispor’da sözleşmem devam ediyor. Bu sezon da Denizlispor formasını giymekten gurur duyacağım. Denizlispor’dan ayrılmam gündemde değil. Adana Demirspor iddiası gerçeği yansıtmıyor.’ diye konuştu.

”İNŞALLAH BU SEZON SÜREKLİ OYNARIM’

Yeni sezon hakkında hedeflerini de anlatan Kaptan Mehmet Akyüz, ‘Sonuçta Süper Lig’de oynuyorum. Süper Lig, Türk futbolcusunun olmak istediği yer. İnşallah bu sezon sürekli oynarım. Yücel Hoca ile oyuncu-teknik direktör ilişkisinden ziyade baba-oğul ilişkimiz var. Allah aramızı bozmasın. Feyyaz Uçar’ın gelmesi bizim pozisyonumuzda oynayan oyuncular için avantaj olacaktır.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.