enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9926
EURO
38,0257
ALTIN
2.830,21
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Mustafa Yumlu Yukatel Denizlispor’da!

Yukatel Denizlispor, stoper mevki için bir transfer daha gerçekleşti. Horoz, geçtiğimiz sezon Akhisarspor’da forma giyen Mustafa Yumlu,’yu renklerine bağladı.

Mustafa Yumlu Yukatel Denizlispor’da!
A+
A-

Bu sezon 9 yıl aradan sonra Süper Lig’de mücadele edecek olan Yukatel Denizlispor, Akhisarspor’da forma giyen stoper mustafa Yumlu’yu 1 yıllığına renklerine bağladı.

Mustafa Yumlu Kimdir?

Mustafa Yumlu, 1461 Trabzon;’da başlayan kariyerinde sırasıyla Arsinspor, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Akhisarspor’da forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Akhisarspor forma giyen Yumlu, 13 maçta forma giydi. 2 gol kaydetti.Mustafa Yumlu, geçen sezon Süper kupa finalinde 1, ligde 10, Avrupa Ligi’nde 2 maçta forma giydikten sonra çapraz bağlarından ameliyat olarak sezonu kapatmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.