enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Özdilek’ten değerlendirmesi: Rakibin 95 dakikalık bölümde pozisyonu yok”

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çok istekli ve arzulu bir oyun sergilediklerini kaydederek, “Rakibin pozisyonu yok 95 dakikalık bölümde pozisyonu yok. Tek bir pozisyonları var golü attıkları pozisyon” dedi.

Özdilek’ten değerlendirmesi: Rakibin 95 dakikalık bölümde pozisyonu yok”
A+
A-

Süper Lig’in 20. haftasında Denizlispor evinde ağırladığı Göztepe ile karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu gol ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-siyahlı ekip bu skor ile sahadan 1 puan ile ayrıldı. Karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Mehmet Özdilek, oyuncularını kutladığını ifade ederek, iç saha performansı olarak oynadıkları en iyi karşılaşmalardan birisi olduğunu vurguladı.

Mehmet Özdilek, “Rakibin pozisyonu yok 95 dakikalık bölümde pozisyonu yok. Tek bir pozisyonları var golü attıkları pozisyon. Oda top bizdeyken rakibin ayağına bıraktığımız bir pozisyon var. Serdar’ın iyi vuruşu var onu inkar etmeyeyim. Ondan sonra oyunu çok iyi organize ettik, inanılmaz derecede rakibi baskı altına aldık. Kenarları kullandık, duran toplar, şut, araya pas yapılabilecek her şeyi yaptık. Direkten dönen toplar var. İkinci yarı itibariyle bu coşkuyu sürdürmek kolay değil. Bunun bir fiziksel durumu var ama oyunun başında Onazi’nin sakatlanması bir çok şeyi değiştirirken ikinci yarıda o coşkulu oyun seyirci ile birlikte rakibi tamamen ve oyunu tamamen tek kale tabiri caiz ise ‘o’ oyuna döndük. Golü erken bulsak belki 3-1, 4-1, 5-1, yapabileceğimiz bir müsabaka olacaktı ama çok geç geldi gol ama yinede bugün bu oyunun karşılığında maçı da kaybedebilirdik. Bu kadar da reel söyleyeyim. Çünkü gol yollarında son vuruşlarda çok basit hatalar yapıyoruz. Çok net pozisyonları golle değerlendiremiyoruz ki usta ayaklarımız var. Ama maalesef bunu başaramadık. Neticesinde 1-1 bakıldığı zaman bu oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı diye düşünüyorum. Futbol bazen böyle bir oyun neticesinde 1-1 bir puan kazanamıyorsan kaybetmemek bu ligde çok kıymetli, içeride dışarıda fark etmiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.