enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1596
EURO
38,0176
ALTIN
2.884,57
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

YUKATEL Denizlispor, 6. haftada Kasımpaşa’yı ağırlıyor

YUKATEL Denizlispor, Süper Lig’in 6. haftasında kendi evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, YUKATEL Denizlispor maçı saat kaçta, hangi kanalda..

YUKATEL Denizlispor, 6. haftada Kasımpaşa’yı ağırlıyor
A+
A-

Süper Lig’in 6. haftasında YUKATEL Denizlispor 28 Eylül Cumartesi(yarın) saat 15:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Kasımpaşa ile karşılaşacak. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Tugay Kaan Numanoğl yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Maçın 4. hakemi olarak Hüseyin Gökberk Arslan, VAR’da Arda Kardeşler ve AVAR’da Ceyhun Sesigüzel görev yapacak. Maçın BeIN Sport 2’den yayınlanacak.

YUKATEL DENİZLİSPOR 7 GÜNDE 3. MAÇINA ÇIKIYOR

YUKATEL Denizlispor 21 Eylül’de oynadağı Kayserispor maçının ardından yarın oynayacağı Kasımpaşa maçıyla birlikte 7 günde 3. maçına çıkacak. Yeşil-siyahlılar bu periyotta haftaiçinde Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Hacettepe SK ile karşılaşarak 4-0’lık galibiyetle kupada bir üst tura yükseldi. YUKATEL Denizlispor 5 hafta sonunda ligde 8 puanla 5. sırada bulunuyor.

DENİZLİSPOR’DA AS’LAR RİSKE EDİLMEDİ

YUKATEL Denizlispor’da hafta içinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında as takım oyuncuları riske edilmedi. Özellikle lide fırtına gibi bir giriş yapan Modou Barrow’un Kayserispor maçında aldığı darbeler sonucu ayağında oluşan yaralardan dolayı dinlendirildi. Barrow antrenmanlarda da dinlendirilirken, oyuncunun terlikle yürüyebildiği görüldü. Sezonun 2. haftasında sakatlanarak takımını yalnız bırakan Kibong Mbamba ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Hacettepe FK karşısında sahalara geri döndü. Mbamba’nın dönüşü Teknik Direktör Yücel İldiz’in elini rahatlattı.

HOROZ’UN YENİ FORVETİ OSCAR

YUKATEL Denizlispor’un Kolombiyalı forveti Oscar Estupinan göz dolduruyor. Yetenekli forvet ligin ilk haftalarında şans bulamazken Kayserispor maçında oyuna sonradan girerek takım oyununu hızlandırması, girdiği pozisyonlarla dikkat çekmişti. Kolombiyalı golcü Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Hacettepe SK karşısında 2 gol kaydederek Rodallega’ya ciddi bir alternatif olduğunu gösterdi.

KASIMPAŞA LİGE İYİ BAŞLAMADI

Kasımpaşam Süper Lig’e 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle başladı. Süper Lig’deki sezonun ilk galibiyetini geçen hafta Antalyaspor’u 3-0 yenerek alan lacivert-beyazlılar, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası’nda da TFF 2. Lig ekibi Yeni Çorumspor’u eleyerek moral buldu. Ligde haftaya 4 puanla 16. sırada giren lacivert-beyazlılar, deplasmanda ise 6 ayı aşkın süredir galibiyet alamıyor. Ligdeki son dış saha galibiyetini 16 Mart’ta Akhisarspor karşısında 3-2’lik skorla alan Kasımpaşa, daha sonra deplasmanda oynadığı 6 maçtan da puan alamadı.

QUARESMA BELİRSİZLİĞİ

Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa, evinde Antalyaspor’u konuk etti. İlk yarısı sert geçen mücadelede Kasımpaşa’nın yıldızı Ricardo Quaresma, 16. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Oyuncunun YUKATEL Denizlispor maçında sahaya çıkması beklenmiyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ile Kasımpaşa tarihlerinde 1 Cumhuriyet Kupası, 1 Mehmetçik Kupası, 1 hazırlık müsabakası olmak üzere 9 kez karşılaştılar Bu maçlarda YUKATEL Denizlispor galibiyet alamazken, Kasımpaşa 7 kez sahadan üstün ayrıldı. 2 müsabaka ise berabere bitti. Yeşil-siyahlılar bu maçlarda 7 gol kaydederken, Kasımpaşa 20 kez fileleri havalandırdı.

MUHTEMEL 11’LER

YUKATEL Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stackhowiak- Thiago Lopes, Cristian Sapunaru, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, İsmail Aissati, Issac Sackey, Modou Barrow(Oscar Estupinan), Hadi Sacko(Olcay Şahan) ve Hugo Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Kasımpaşa’nın ise, Fatih Öztürk-Strahil Popov, Syam Ben Youssef, Veysel Sarı, Karim Hafez, Aytaç Kara, Abdul Khalili, Haris Hajradinovic, İlhan Depe, David Pavelka ve Mame Thiam 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.