enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4952
EURO
34,7654
ALTIN
2.488,35
BIST
9.532,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Yukatel Denizlispor – Göztepe maçı öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Göztepe’yi ağırlayacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Yukatel Denizlispor-Göztepe maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? Denizlispor – Göztepe

Yukatel Denizlispor – Göztepe maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 20. haftasında Yukatel Denizlispor, 3 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda başlayacak maçta Göztepe ile karşılaşacak. Mücadelede Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Maçta Veli Karakaya 4. hakem, Emre Malok VAR ve Abdullah Buğra Taşkınsoy AVAR’da görev yapacak.

YUKATEL DENİZLİSPOR İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLADI

Süper Lig’in ilk yarısında 22 puan toplayan Yukatel Denizlispor ikinci yarıya 2 mağlubiyetle başladı. Galatasaray deplasmanında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından evinde Antalyaspor’a 3-0 mağlup olan yeşil-siyahlılar kötü bir başlangıç yaptı. Yeşil-siyahlılar kendi evinde oynayacağı Göztepe maçının ardından çıkışa geçmek istiyor.

TARAFTAR HUZURSUZ

Yukatel Denizlispor’da Antalyaspor maçında alınan 3-0’lık mağlubiyetin taraftarda huzursuzluk yaşattı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in takımın başına geçmesinden itibaren taraftarla yaşadığı iletişim probleme Antalyaspor maçında ayyuka çıktı. Maçın son dakikalarında taraftarlar alınan ağır mağlubiyetin faturasını Özdilek’e keserek istifaya davet etti.

SACKO, TOLGAHAN ve LOPES YOK

Yukatel Denizlispor’da Göztepe maçı öncesi 2 eksik bulunuyor. Trabzonspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Hadi Sacko, Tolgahan Acar ve antrenmanda sakatlanan Thiago Lopes Göztepe’ye karşı forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Mustafa Yumlu bu hafta takımla birlikte çalışmalara katılırken, uzun süredir sahalardan uzak kalan Zakarya Bergdich de takıma döndü. Teknik Direktör Mehmet Özdilek oyuncuların Göztepe maçında sahada olup olmayacaklarına karar verecek. Denizlispor transfer sezonunda 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlılar Muhammet Özkal, Ogenyi Onazi, Syam Ben Youssef ve Özgür Çek’i kadrosuna kattı.

GÖZTEPE 2’DE 2 İLE BAŞLADI

Süper Lig’in ilk yarısını 23 puanla tamamlayan Göztepe ligin ikinci yarısına iyi başladı. Sarı-kırmızılılar iki maçta Antalyaspor ve Beşiktaş’ı mağlup ederek 6 puanı hanesine yazdırarak 29 puanla 8. sıraya yükseldi. Geride kalan 19 haftada İzmir temsilcisi 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken, 24 kez rakip fileleri havalandırdı. Kalesinde 21 gol gördü.

GÖZTEPE’DEN 2 TRANSFER

Göztepe transfer sezonundan Yasin Öztekin ve Eren Derdiyok gibi iki önemli isimle yollarını ayırırken hücum hattına 2 takviye yaptı. Sarı-kırmızılılar Kamil Wilczek ve Zlatko Tripic’i kadrosuna kattı. İzmir temsilcisinin Denizlispor maçı öncesi takımda 2 eksiği bulunuyor. Göztepe’de Wallace Reis ve yeni transfer Zlatko Tripic Denizlispor maçında sahada olamayacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ile Göztepe tarihlerinde 2 Türkiye Kupası, 3 hazırlık müsabakası olmak üzere 36 defa karşı karşıya geldiler. Bu maçların 20’nden YUKATEL Denizlispor galip ayrılırken, Göztepe sadece 6 maçtan galip geldi. 10 maç ise beraber sonlandı. Yeşil-siyahlıların attığı 42 gole, sar-kırmızılılar 28 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan maç 0-0’lık eşitlikle sona ermişti.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un sahaya, Adam Stackhowiak, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz(Mustafa Yumlu), Ben Youssef, Özgür Çek(Thiago Lopes), Radoslaw Murawski, Ogenyi Onazi, İsmail Aissati, Olcay Şahan, Modou Barrow ve Hugo Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Göztepe’nin ise, Beto, Lamine Gassama, Titi, Celso Borges, Berkan Emir, Andre Castro, Soner Aydoğdu, Stefano Napoleoni, Halil Akbunar, Serdar Gürler ve Cameron Jerome 11’i ile sahada olması bekleniyor

HABER: ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.