enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1182
EURO
38,2175
ALTIN
2.918,89
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

YUKATEL Denizlispor, Kasımpaşa maçında şehit yakınları ve gazileri ağırlayacak

YUKATEL Denizlispor’un, Süper Lig’de haftasonu kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçında şehit yakınları ve gaziler ‘Sevgi Tribünü’nde ağırlanacak.

YUKATEL Denizlispor, Kasımpaşa maçında şehit yakınları ve gazileri ağırlayacak
A+
A-

YUKATEL Denizlispor, Süper Lig’in 6. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç öncesinde yönetim kurulu aldığı kararla müsabakada da şehit yakınlarını ve gazileri misafir edecek

Sevgi Tribününden maçı izlemek isteyen şehit yakınları ve gazileri üye oldukları dernekler aracılığı ile kulübe isimlerini ve vatandaşlık numaralarını bildirmeleri halinde, herhangi bir derneğe üye olmayan şehit yakınları ve gaziler ise belgeleri ile birlikte kulübün halkla ilişkiler birimine ulaşmaları halinde maçta yerini alabilecekler.

Kulüpten yapılan açıklamada şu bilgi noto paylaşıldı;Sevgi Tribününden maçı izleyecek olan konuklar PASSO kartlarını kendilerinin çıkartması gerekiyor. Kulüp tarafından sadece ücretsiz bilet yüklemesi yapılarak bu özel konuklar ağırlanacak Sevgi Tribününde müsabakalarda farklı konukları ağırlayabilmemiz için kombine değil; maç başı bilet yüklemesi yapılmakta ve her müsabakada daha önce Sevgi Tribününde yer almamış kişilere öncelik verilmektedir. Her şehit ailesinden 2 kişiye yer verilmektedir. Sosyal destek alan çocuklarımız ve vatandaşlarımız ile ilgili olarak da çalışma ilgili resmi kurumlarla yapılmaktadır. Kulübümüz tarafından 2019-2020 sezonunda hayata geçirilen Sevgi Tribünü diğer Kulüplerin de ilgisini çekmektedir.
Kulübümüz Halkla İlişkiler Birimine 0 (258) 372 25 81 dâhili 116 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.