enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1447
EURO
38,0531
ALTIN
2.885,74
BIST
10.068,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Başkanın Köpeği Çalındı, Bulana Ödül Var

Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan’ın hobi bahçesinde beslediği 8 aylık has çoban köpeği çalındı.

Başkanın Köpeği Çalındı, Bulana Ödül Var
03.03.2019
A+
A-

Yaptığı tüm aramalara rağmen köpeğini bulamayan Başkan Ceylan, köpeği bulana veya bulunmasına yardımcı olacak kişi veya kişilere ödül vereceğini açıkladı.

Hayvanları çok sevdiğini ancak köpekleri ilgisinin çok daha fazla olduğunu belirten Başkan Ceylan, “Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde kendime ait hobi bahçem var. Burada çeşitli hayvanlarla birlikte, yörüklükten gelen kültürle 3 tane de farklı cinslerden köpek besliyorum. Üç gün önce hobi bahçemin önünde bulunan 8 aylık has çoban köpeğim kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Köpeğimin bulunması için internet üzerinden çağrı yaptım. Tanıdıklardan yardım istedim ama bir sonuç alamadım. Köpeğimin benim yanımda yeri çok ayrıydı. Çalınınca çok üzüldüm. Köpeğimi aramaya devam ediyorum. Köpeğimi bulana, bulunmasına yardım edene takım elbise hediye edeceğim. Hayvan düşmanlarını da adalete teslim etmek istiyorum. Bebek gibi besleyip büyüttüğümüz hayvanlarımız nasıl oluyorsa bir gece vakti çalınıp götürülüyor. Hayvan hırsızlıklarına da dur diyecek yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.