enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3082
EURO
35,1726
ALTIN
2.282,17
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

İlçe halkını çileden çıkaran canavarı genç avcı vurdu!

Denizli’nin Çal ilçesinde bir erkek domuzu 1 ay boyunca takip eden avcı, sonunda onu vurdu. 23 yaşındaki Mehmet Oruç isimli avcı, “Herkes O’nun peşindeydi. Vurmak bana nasip oldu” dedi.

İlçe halkını çileden çıkaran canavarı genç avcı vurdu!
03.02.2020
A+
A-

Çal ilçesi Kumral mevkisinde sık sık görülen iri yapılı bir erkek domuz son aylarda dikkat çekmeye başladı. Bir çok avcı “Çal Canavarı” ismi verilen domuzu vurmak için harekete geçti. Ancak, iri yapılı domuzu kimse vuramadı. Çallı avcı Mehmet Oruç, bugün Kumral Mevkisi’nde Çal Canavarı’nı ararken, Büyük Menderes yatağında izini gördü. Oruç, domuzun izini takip etmeye başladı. Bir süre sonra iri yapılı domuzu bir tarlada soluncan ararken gördü. Tüfeğiyle ateş etti ve Çal Canavarı’nı vurdu.

Herkes onun peşindeydi

Mehmet Oruç, “Herkes bu domuzun peşindeydi. Vurmak bana nasip oldu. Çallı avcıların hemen hepsi de bu domuzun peşindeydi. Kaç kilogram geldiğini bilmiyorum. Çünkü, tartmadık. Tahminime göre 250-300 kilogram arasında bir ağırlığa sahip” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.