enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1341
EURO
38,0320
ALTIN
2.893,20
BIST
10.084,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Sosyal Medya Gücünü Gösterdi.. Sabiha Ninenin Yüzü Gülüyor!

Denizli’de ineği uçurumdan düşerek telef olan ve döktüğü gözyaşlarıyla tüm Türkiye’nin yüreğini sızlatan Sabiha nineye bir inek de iş adamı Ahmet Reyiz Yılmaz’dan geldi. Sabiha ninenin sevinci gözlerinden okundu.

Sosyal Medya Gücünü Gösterdi.. Sabiha Ninenin Yüzü Gülüyor!
A+
A-

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde geçtiğimiz gün ineği uçurumdan düşerek telef olan Sabiha Özel’in (70), ineğinin arkasından döktüğü gözyaşları tüm Türkiye’nin yüreğini sızlattı. Sabiha ninenin acısına ortak olmak isteyen Ahmet Reyiz Yılmaz, Sabiha nineye 1 inek ve 1 buzağı hediye etti. Devreye giren gönüllü vatandaşların da yardımıyla yavrusu olan bir inek alınarak Sabiha nineye teslim edildi.

“Çok mutluyum, Allah herkesten razı olsun” 

Yapılan yardımlardan dolayı yardımsever vatandaşlara teşekkür eden Sabiha nine ise, yeni ineklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Hayvanları çok sevdiğini belirten Sabiha nine, ineklerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Küçük yaştan beri hayvancılık yapan Sabiha nine, kendisine hediye edilen inek ve buzağıları tek tek sevdi.


Teyzenin sesini duyuran İhlas Haber Ajansı’na teşekkür eden Ahmet Reyiz Yılmaz, “Allahu Teala bir alırsa, iki verir” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.