enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1354
EURO
38,2414
ALTIN
2.923,03
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Yüzyıllık Yaşamında Bir İlki Gerçekleştirdi

Yüzyıllık Yaşamında Bir İlki Gerçekleştirdi
11.07.2018
A+
A-

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşayan Elif Gezgin yüzüncü yaşında ilk defa doğum gününü çocukları ve torunlarıyla kutladı.

Buldan Karşıyaka mahallesinde yaşayan ve bugüne kadar hiç doğum günü kutlamayan Elif Gezgin “ Eşimi 15 yıl önce kaybettim. 11 çocuğumdan biri vefat etti. Şimdi 10 çocuğum ve sayısını bilmediğim torunlarımla sağlıklı ve mutlu yaşıyorum. Nüfusta doğum tarihim 1918 yazıyor ama büyüklerimden duyduğuma göre beni geç yazdırmışlar. Bana göre 105 yaşındayım. Sağlığıma bugüne kadar çok dikkat ettim. Temiz havada dolaştım, çobanlık yaptım. Süt ve yoğurdu soframdan hiç eksik etmedim. Dert,  tasa ve üzüntüden uzak durdum. Çok daha uzun yaşamak istiyorum. Evlatlarım bana doğum günüm için sürpriz yaptılar. İlk kez doğum günümü kutladığım için çok sevindim.  Torunlarımla çocuklarımla sağlık ve huzur içinde yaşamak en büyük dileğimdir. Allah herkese uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin” dedi.

Kaynak: buldanyasam.net

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.