enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1271
EURO
38,0901
ALTIN
2.897,23
BIST
10.031,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

15 Temmuz’da yaşadıklarını kaleme aldılar

15 Temmuz’da yaşadıklarını kaleme aldılar
16.07.2018
A+
A-

İhanet çetesi FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde de meydanları dolduran vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri’ne bir kez daha o karanlık gecede yaşadıklarını anlattı.

15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda kurulan ve Denizlililerin darbe girişimine karşı verdikleri demokrasi mücadelesi konusunda anılarının yazıldığı demokrasi kürsüsü, karanlık gecenin 2. yıldönümünde de kuruldu. Darbe girişiminin 2. yıldönümünde de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nı boş bırakmayan Denizli halkı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatıra Defteri’ne bir kez daha milli iradeye olan bağlılıklarını paylaşarak, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını kaleme aldı.

Vatandaşlar terör örgütüne tepkilerini dile getirdi

7’den 70’e çok sayıda vatandaş 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Hatıra Defteri’ne vatana olan bağlılıklarını anlatarak, ihanet şebekesi FETÖ’ye karşı en sert şekilde tepkilerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.