enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

AK Parti Denizli İl Teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Denizi İl Başkanlığınca düzenlenen programla partililer bayramlaştı. Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Birliğimiz, kardeşliğimiz, huzurumuz daim olsun” dedi.

AK Parti Denizli İl Teşkilatı bayramlaştı
22.04.2023
A+
A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ev sahipliğinde il teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili adayları Ekrem Başer, Osman Yüceliş, Birtan Şahan, Feride Kabadayılar, partililerin yanı sıra vatandaşlar da katılım gösterdi. Programda bir konuşma yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği özel günler olduğunu vurguladı. Güngör, “Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu bayramda, tüm Denizlili hemşehrilerimizi bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah bu bayramın, ülkemize ve milletimize huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GÜNGÖR, “Birliğimiz, kardeşliğimiz, huzurumuz daim olsun.”

AK Parti’nin, Türkiye’nin kalkınması ve güçlenmesi için yürüttüğü çalışmalara da değinen Güngör, “AK Parti ailesi olarak, her zaman milletimizin yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz güçlü bir Türkiye. Bu hedefimize ulaşmak için de hep birlikte çalışacağız ve başaracağız. Birliğimiz, kardeşliğimiz, huzurumuz daim olsun ” ifadelerini kullandı. Bayramlaşma programında, partililer ve vatandaşlar birbirleriyle bayramlaşarak sevgi ve kardeşlik duygularını paylaştılar. Öte yandan önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, programa telekonferans ile katılım sağlayarak partilileri ile bayramlaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.