enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Ansa Travel Denizli’de kapılarını açtı

Turizm sektöründe önemli bir yatırım Denizli’de gerçekleşti. Ömer Tekiner’in sahipliğinde Ansa Travel hizmete açıldı. Tatil organizasyonu yapacak vatandaşlar için en büyük kolaylık olacak işletme çok sayıda avantajlı hizmeti barındırıyor.

Ansa Travel Denizli’de kapılarını açtı
05.08.2022
A+
A-

Yurtiçi ve yurtdışı seyahat, organizasyonlar, tekne, yat ve gemi turları, otel rezervasyonları gibi birçok hizmete yer veren Ansa Travel Denizli’de açıldı. Ömer Tekiner’in sahibi olduğu Ansa Travel’ın açılışını Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Orçun Sarıhan ve Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım gerçekleştirdi.

TDP İl Başkanı Orçun Sarıhan açılışta yaptığı konuşmada; “Allah işyerini açan kardeşimize yardım etsin. Turizm sektörü çok önemli. Türkiye’nin en büyük dinamiklerinden bir tanesi durumunda. İşyerlerinin teker teker kapandığı bu dönemde böyle bir cesaret göstererek yatırım yapan Ömer kardeşimizi kutluyorum” dedi.

ANSA TRAVEL HİZMETLERİ

Açılışın ardından Ansa Travel hakkında Egeyön TV’ye açıklamalarda bulunan firma sahibi Ömer Tekiner;”Pandemi sürecinin etkisini azalmasının ardından turizmin hareketlenmesiyle vatandaşlarımıza uçak bileti, otel turları, rezervasyonlar, vize işlemleri, gemi turları ve yurtdışı seyehatlerini programlamak ve işlemlerini yapıyoruz. Bu amaçlarla iş yerimizi açtık.”dedi.

UYGUN FİYATLAR

Artan maliyetlerin işletmecilere ve vatandaşlara olumsuz yansıdığını belirten Tekiner; “Bizler de maliyetlerden şikayetçiyiz. Piyasanın durumu yapacaklarımızı kısıtlıyor. Biz bu konuda elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. En uygun, en güzel ve en kaliteli yerleri ayarlamaya çalışıyoruz. Denizli Değirmenönü Mahallesi Lise Caddesi 86/B’de hizmet veriyoruz.” şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.