enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1430
EURO
38,0478
ALTIN
2.889,54
BIST
9.872,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Başkan İnamlık’tan 12 Mart mesajı

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla basın mesajı yayımladı.

Başkan İnamlık’tan 12 Mart mesajı
12.03.2021
A+
A-

Başkan İnamlık mesajında;

“Türk Milletimizin bağımsızlığına ve değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Marş olarak kabul edilmesinin yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Kurtuluş Savaşı’nda vatan topraklarımız işgal altındayken Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı İstiklal Marşımız Milletimizin azmini, kararlılığını, cesaretini, milli birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde ortaya koymuştur. Bizler de Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşımız ile ortaya koyduğu milli ve manevi tüm değerlere sahip çıkarak geleceğe aktarmaya devam edeceğiz.

Milli mücadele ruhunu, Türk Milletimizin vatan sevgisini ve bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel şekilde ortaya koyan İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.