enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Bilgehan Burgul milletvekili aday adayılığı başvurusu yaptı

CHP Denizli’nin genç isimlerinden Bilgehan Burgul, milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Bilgehan Burgul milletvekili aday adayılığı başvurusu yaptı
21.03.2023
A+
A-

2018 yılında CHP Denizli’den 8’nci sıradan milletvekili adayı olan genç isim Bilgehan Burgul 28’nci dönem milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

CHP Genel Merkezi’nde başvurusunu yapan Burgul; “Başlıyoruz. 2018 yılında henüz 18 yaşındayken Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdirleri ile Denizli’mizin en genç Milletvekili Adayı olarak bu onurlu yolda ilk adımımı atmıştım. Şimdi bu onurlu yolu daha fazla genç arkadaşımızın sorunlarına çözüm bulmak için bir adım daha ileriye taşıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağımız Genel Seçimlerde, 28. Dönem CHP Denizli Milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ülkemize, milletimize ve Denizli’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde; gençliğe umut olmayı, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırmayı ve ortak akılla memleketimize hizmet etmeyi başaracağız.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.