enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1596
EURO
38,0176
ALTIN
2.884,57
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Denizli’de ikincilik aldılar, Başkan’a koştular 

Denizli’de düzenlenen iller arası Aybars Kılıçhan lig karşılaşmalarında ikincilikle Buldan’a dönen Özdemir Spor Kulübü sporcuları, Başkan Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Başkan Şevik, karateci minikleri başarılarından dolayı kutlarken, Milli takım seçmeleri için Gaziantep’e gidecek olan sporcuları da başarılar diledi.

Denizli’de ikincilik aldılar, Başkan’a koştular 
21.06.2019
A+
A-

Denizli, bir dönem Türkiye Karate Federasyonu (TKF) başkanlığını yürüten ve 2016 yılında yılında hayatını kaybeden Aybars Kılıçhan adına düzenlenen İller arası Lig karşılaşmalarına Buldan’dan Özdemir Spor Kulübü sporcuları, Mustafa Berkay Şaban Sarıoğlu, Osman Coşan ile Melisa Çiçeker katıldı. İlyler arası Karate lig karşılaşmalarını Türkiye ikincisi olarak tamamlayan Özdemir Spor Kulübü sporcuları, Milli Hakem ve Antrenör Suat Özdemir ile birlikte Başkan Şevik’i ziyaret etti.

Başkan Şevik, genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Ayrıca 27-30 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Müsabakalarına katılacak olan Osman Coşan ile Mustafa Sarıoğlu’na başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.