enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Esnaftan belediye başkanına pankartlı tepki

Denizli’nin Buldan ilçesinde 19.’su gerçekleştirilecek olan ‘Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali’nde esnaf astıkları pankart ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i protesto etti. Esnaf, ilçede Alanyazı Meydanı’na ‘Yine de Çaresizler Çarşısı, Kapatıyoruz’ yazılı pankart astı.

Esnaftan belediye başkanına pankartlı tepki
29.06.2019
A+
A-

19. Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali’nde esnafın astığı pankart dikkat çekti. Festival öncesi Buldan Belediyesi tarafından festival organizasyonu için toplantıya çağrıldıklarını dile getiren ve ismini vermek istemeyen esnaf katıldıkları toplantılarda Yukarı Çarşıya stantların kurulacağı, bölgenin festivalde canlandırılması için dışarıdan gelen esnafın bu bölgeye aktarılacağı sözü verilmesine rağmen hiçbir faaliyet gösterilmediğini kaydettiler. Esnaf, “Her gün işyerimizi açıp, helal yolla ticaret yapıp, vergimizi de ödeyip devletimize her zaman destek oluyoruz. Ancak bu yapılan daha doğrusu yerine getirilmeyen sözlerle bizler cezalandırılıyoruz. Bizim ne suçumuz var? Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yapılan toplantılarda bizlere destek vereceklerini, bu bölgenin ölü kalmasından üzüntü duyduğunu bize defalarca söylemesine rağmen bu yılda değişen hiçbir şey olmadı. Bizler de kendimizi bu pankartla duyurmak istedik. Bu çarşı Çaresizler Çarşısıdır. ‘Yine de Çaresizler Çarşısı, kapatıyoruz’ diyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.