enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1596
EURO
38,0176
ALTIN
2.884,57
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Çameli Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası’na hazır

Denizli’nin Çameli ilçesi, 27 Temmuz –02 Ağustos 2019 arasında Çameli Türkiye Yamaç Paraşütü Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Çameli Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası’na hazır
19.07.2019
A+
A-

Denizli’nin Çameli ilçesinde 7’incisi düzenlenecek Yamaç Paraşütü Şampiyonası’nda büyük heyecan yaşanıyor. Uluslararası düzeyde gerçekleşecek şampiyonada Dünya’nın her ülkesinden sporcularında davet edilecek.

Şampiyona için Çameli Belediyesi’nin çalışmaları ve yeni düzenlemelerle Yaylacık Dağı pist alanı, uluslararası standartlara uygun hale getirildi. Yaylacık dağındaki pistin her yöne atlayış imkanı sağlaması sebebi ile katılımcıların ve yüzlerce yarışmacıların keyifli uçuş yapma ve izleme şansı olacak. Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi turnuvanın ve misafirlerin güvenliği ve pilotların rahat etmesi için tüm çalışmalar tamamladı.

BAŞKAN ARSLAN:”ÇAMELİ SEMALARI RENGÂRENK OLACAK”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;”Bu sene 7’incisi ev sahipliğini yapacağımız Türkiye Paraşüt yamaç şampiyonasın Önceki yıllarda yapılan organizasyonlarda gerek Çameli Yaylacık Dağı’nın uçuş için uygunluğu, gerekse ilçemizin organizasyonu sahiplenmesi ve misafirperverliği ile bu seneki uçuş organizasyonu hazırlıklarına şimdiden başladık. Bu sene yapılacak organizasyonda aynı zamanda gökyüzümüz şenlenirken Türkiye’den ve Dünyanın 4 bir yanında gelen misafirlerimizi konuk edeceğiz onlara Çameli ilçemizin coğrafi ve doğal güzelliklerini, örf geleneklerini, yaşam tarzımızı dünyaya gösterme şansını tekrardan yakalayacağız. Çameli’de 12 ay Turizm hedefimizi tutturduk Sadece merkezde değil her noktada turizm faaliyetleri gerçekleşiyor. Siz Değerli Misafirlerimizi 27 Temmuz -02 Ağustos 2019 Tarihleri arasında Yeşil ile mavinin kucaklaştığı Çameli ilçemize bekliyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.