enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Çameli’den Burdur’a Uçtular

Uzun mesafe paraşüt yarışmaları, dünya kupası ön eleme, dünya kupası, dünya kupası süper finali ve Türkiye paraşüt şampiyonaları gibi yarışmalara ev sahipliği yapan Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü Pist Alanı Çameli Yaylacık dağı yamaç paraşütü ve delta kanat sporcularının tercih ettiği bir konum haline geldi.

Çameli’den Burdur’a Uçtular
29.05.2019
A+
A-

Yaz sezonun gelmesi ile birlikte Çameli’de Hava Sporları Turizminde hareketlilik yaşanıyor.Fethiye’den gelen 7  Profesyonel Türk Milli Takım sporcusu dün yapılan antrenman uçuşlarından sonra bugün uzun mesafede uçuş sağladılar.

115 KM UÇTULAR

Hakan Çağrı yamaç paraşütü ile 4 saat boyunca havada süzülerek Çameli’den Burdur gitti . 15 yıldır yamaç paraşütü yapan sporcular Yaylacık Dağı’ndan Burdur yolculuğun kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

BARAJ GÖLÜ MANZARALI

Mesafe uçuşu arzulayan profesyonellerin tercih ettiği Yaylacık Dağı Pist Alanı’nın,” Termik hava hareketlerini çok iyi kontrol edebilenler için ideal bir nokta. Zira doğru ve dikkatli bir hava tahmin analizi yapıldığı takdirde uzun süre havada kalabilmek ve çok uzun mesafeler kastedebilmek, Yaylacık Dağı’ndan hareket eden paraşütçüler için oldukça özgürleştirici bir deneyim” olduğu ifade edildi.

BAŞKAN’DAN SPORCULARA ÇAĞRI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;”Bölgemiz yamaç paraşütü Ucuşlarımız için ideal bir konuma sahiptir. Başkan Arslan bu yıl en uzun mesafe yapan yamaç paraşütü sporcumuza sürpriz hediyemiz olacak Tüm Sporcularımızı Çameli’mize bekliyoruz”dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.