enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1258
EURO
37,9777
ALTIN
2.883,47
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Denizli Hamam Sauna Masaj denince akla Lasua Spa geliyor!

Denizli Hamam Sauna Masaj denince akla Lasua Spa geliyor!
12.12.2022
A+
A-

Denizli Hamam Sauna Masaj denince Lasua Spa

Denizli Hamam Sauna Masaj hizmeti ile Lasua Spa, fark yaratmaya devam ediyor. Uzak Doğulu uzman masörleri ile Denizli Hamam Sauna Masaj keyfini Lasua Spa ile yaşayın.

Lasua Spa Wellbeing, Denizli’de bulunan Lavin Otel’de Kapalı havuz, Sauna, Türk Hamamı, Terapiler ve paketler, Cilt bakımı, Buhar Odası ve Yüzme kursu hizmetleri ile seçkin bir deneyim vaat ediyor.

Hijyenin olmazsa olmazı: Hamam

Hamam, kültür tarihimizde çok önemli yere sahip bir olgudur. Atalarımız geçmişten bu güne hijyene büyük önem vermiştir. Hijyenin sağlanması için en önemli duraklar ise kuşkusuz hamamlar olagelmiştir. Lasua Spa da Denizli’de bu tarihi ve kültürel hijyen alışkanlığını yüksek standartlarla müşterilerine sunuyor.

Sauna ile yenilenin

Denizli Sauna denince akla gelecek çok önemli bir yer var. O da Lasua Spa. Bilindiği üzere gerekli ısı düzeyi ile yapılan sauna, ilk olarak ter yoluyla vücudun gevşemesine yardım eder. Ter yardımıyla vücudun üzerindeki toksinler temizlenirken diğer yandan da içerideki kimyasallar dışarı atılmış olur. Hem beden hem de ruh sağlığı için son derece yararlıdır. Siz de hem beden hem de ruhunuzu dinlendirmek için saunanın mucizelerine güvenin.

Masaj ile bedeninizi yenileyin

Bali masajı, geleneksel Endonezya masajının bir türüdür. Bali adasından çıkan bu masaj türü, akupresür, refleksoloji ve aromaterapi gibi tekniklerin tek seansta birleştirilmesiyle oluşmaktadır.

Uzakdoğu ve Hint kültürlerinde kullanılan tedavi yöntemlerinden etkilenerek günümüzde yaygın olarak kullanılan, vücuttaki kan akışını hızlandırıp, kan dolaşımını artırarak kas gerginliğini azaltmayı hedefleyen Bali masajı zihinsel ve bedensel iyileşmeye yardımcı bir çeşit tedavi yöntemi olarak kabul görmektedir. Aromatik yağlarla uygulanan bu masaj aynı zamanda vücudun yenilenmesine yardımcı olur.

Yüzme Kursu

Lasua Spa’da uzak doğulu terapistler, uzman elleri ile bu şifayı sizlere sunuyor. Denizli Hamam Sauna Masaj denince akla gelen işletmede sadece bu hizmetler yok. Aynı zamanda birebir yüzme kursları eğitimi de bulunuyor. Kadın ve Erkek eğitmenleri ile yüzme eğitimi için de Denizli’nin önde gelen, seçkin ve kaliteli hizmeti ile Lasua Spa size iyi gelecek.

Rezervasyon için 0541 855 78 09 nolu telefon ya da www.lasuaspadenizli.com adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.