enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizli’de yarın hava nasıl olacak? Şemsiyeler yanınızda olsun!

Denizli’de yarın hava nasıl olacak? Denizlililer yağışlı havalar geliyor mu merak ediyor. Bu sorunun yanıtı haberimizde.

Denizli’de yarın hava nasıl olacak? Şemsiyeler yanınızda olsun!
03.04.2023
A+
A-

Denizli geçtiğimiz haftayı yer yer yağışlı yer yer güneşli geçirdi. 3 Nisan 2023 Pazartesi gününü parçalı bulutlu geçiren Denizli’de 4 Nisan Salı günü hava gök gürültü sağanak yağışla kendini gösterecek. En düşük sıcaklık 11 derece, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak.

5 Nisan Çarşamba günü de Denizli’de yağış görünüyor. Gök gürültü sağanağın etkili olacağı Denizli’de en düşük sıcaklık 11, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak.

6 Nisan 2023 Perşembe günü ise hava yağmurlu olacak. Sıcaklığın daha da düşeceği günde en düşük sıcaklık 8 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece civarında olacak.

Cuma günü de yağışın devam etmesi öngörülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.