enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1344
EURO
38,0679
ALTIN
2.883,61
BIST
10.073,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

ESAS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın GEN Kampüs Denizli konuşması

DEGİAD, GEN Türkiye ve HABİTAT Derneği ortaklığıyla Denizli Girişimcilik Zirvesi’ni düzenledi. Dünyada dördüncü ve Türkiye’de ilk GEN Kampüs Denizli’de açıldı. GEN Kampüs açılışında ESAS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı konuşma gerçekleştirdi.

ESAS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın GEN Kampüs Denizli konuşması
17.10.2022
A+
A-

İşte ESAS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın konuşması;

Ben Sözkesen ailesi için buraya geldim. Burada birçok arkadaşımı gördüm. Sözkesen ailesini Civan ile tanıdım. İlknur hanımı ise alkışlıyorum. 2009 yılında ailenin direği göçtü. Aile bugün hala bir arada. Bu çok mühim bir örnek.

Benim girişimcilere 2 tavsiyem var. Rahmetlik babam ile yaptığım 2 diyalog benim için çok belirleyici oldu. 6-7 yıl evvel gazetelerde milyar dolarlık ihaleler alan kişileri gördüm. Babama bir şeyleri yanlış yaptığımızı söyledim. Milyarların havada uçuştuğunu ise yüzlerce milyon dolarlık işler yaptığımızı söyledim. Milarlık işleri yapan isimleri söylememi istedi ve hiçbirini tanımıyordu. O bana 70-80’li yıllardan isimler saydı, ben de onları tanımıyordum. Demek ki mühim olan kalıcı olabilmek. Ne yapıyorsanız kalıcı olmanızı ümit ediyorum. Ben yönetim kurulu başkanı olduğumda babama söz vermiştim. Ona, ‘Türkiye’nin en zengin ailesi olmayabiliriz ama itibarımızdan ödün vermeyeceğiz’ dedim. Babam bana ‘Sen bankadan itibar alabiliyor musun?’ dedi. Bankadan para alabilirsin ama kimse itibarını ödünç vermez Dolayısıyla ikinci tavsiyem itibarınızı kaybetmeyin.

KAGİDER’in 20. yılını kutluyorum. Emirlerindeyim. Ben 43 milyonluk değil 86 milyonluk bir ülkede yaşamak istiyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.