enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1440
EURO
37,9893
ALTIN
2.884,34
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Gölette sular çekildi.. Balıkların yardımına gönüllüler koştu

Denizli’de suyu çekilen Akalan Göleti’nde can çekişen balıkların imdadına gönüllüler yetişti.

Gölette sular çekildi.. Balıkların yardımına gönüllüler koştu
05.12.2020
A+
A-

Acıpayam’ın Akalan Mahallesinde 8 yıl önce tamamlanan ve hizmete açılan Akalan Göleti son dönemde hem kuraklık hem de fazla su kullanımı nedeniyle kurumuştu. Su seviyesinin yok olduğu gölette mahsur kalan balıklar da can çekişiyordu. Bir bir ölen balıkların imdadına gönüllüler yetişti.

BAŞKA GÖLETE TAŞINDILAR

Akalan Göleti’ndeki yavru balıklar, İlçe Tarım Müdürü Abdurrahman Oymak, Akalan Mahalle Muhtarı Ahmet Çakmakçı ve Bedirbey Mahalle Muhtarı Hakan Kaban ile gönüllü Sabit Kızılhan’ın girişim ve çabaları neticesinde Bedirbey Mahallesi Göletine (Gökpınar su kaynağı) bırakıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.