enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1430
EURO
38,0478
ALTIN
2.889,54
BIST
9.872,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Google’a ‘Denizli neden?’ sorusu sorulduğunda çıkan ilk sorgu şaşırtmadı!

Google’da Türkiye şehirlerinin isimlerinin ardından google aramalarında neden? sorusu sorulduğunda ilk çıkan aramalar derlendi. Denizli, google’da neden sorusu ile sorgulandığında çıkan soru ise ‘Neden deniz yok?’ sorusu oldu.

Google’a ‘Denizli neden?’ sorusu sorulduğunda çıkan ilk sorgu şaşırtmadı!
04.01.2021
A+
A-

Türkiye’de şehir isimlerinin Google’da ‘neden?‘ sorusu ile sorgulandığında çıkan sonuçlar derlendi. 81 ilin neden sorusu üzerine yapılan sorgularının derlendiği listede Denizli ile ilgili çıkan sonuç ise şaşırtmadı. Google’a Denizli neden sorusu sorulduğunda ilk çıkan sorgu, ‘Denizli neden Denizli?’ ve ‘Denizli’de neden deniz yok?’ sorguları oluyor. Çıkan sorgunun Denizlililerden ziyade Denizli’yi merak eden vatandaşlar tarafından sorgulandığı düşünülüyor.

Denizli’nin komşularında çıkan sonuçlara bakıldığında ise, ‘Muğla neden çok yağış alır’, ‘Aydın neden sıcak?’, Burdur neden askeri şehir?’, Afyon neden karahisar oldu?’, ‘Uşak neden ilkler şehri?’, ‘Manisa neden şehzadeler şehri’ gibi sonuçlar çıkıyor.

Denizli ilçelerinde hava durumu merak ediliyor

Denizli’nin ilçelerinin popüler Google sorgularında ise durum biraz farklı. Neden sorusunun sorulmadığı görülen ilçe aramalarında en çok merak edilen ise hava durumu. Google’a ilçe isimleri yazıldığında ilk çıkan sorgu ise genellikle hava durumu oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.