enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0985
EURO
38,1841
ALTIN
2.916,82
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Honaz’da belediye başkan yardımcısı istifa etti mi?

Denizli’nin Honaz ilçesinde belediye başkan yardımcısı Mahmut Dal’ın istifa ettiği iddiası gündeme düştü. İddialar üzerine Denizli Deda Haber, belediye yetkililerine ulaştı.

Honaz’da belediye başkan yardımcısı istifa etti mi?
19.11.2019
A+
A-

Yerel seçimlerde Türkiye’nin en popüler ilçelerinden biri olan Honaz’da 31 mart seçimlerinde 1 oy farkla kazanan Yüksel Kepenek’in mazbatası verilememiş kısıtlı seçmenin oy kullandığı gerekçesi ile 2 Haziran’da seçim tekrarlanmıştı. Bu seçimde rakibi Turgut Devecioğlu’na 2 bin 337 oy fark atarak Honaz Belediye Başkanı seçilen Yüksel Kepenek’in seçim sürecinde en büyük destekçilerinden biri Mahmut Dal idi. Seçim sonrasında Başkan Kepenek yol arkadaşı ve Pamukkale Üniversitesi’nde kendisi gibi görevlerde bulunmuş olan meslektaşını başkan yardımcılığı görevine getirmişti.

İSTİFA ETTİ İDDİASI

Yüksel Kepenek ile yol arkadaşı konumunda olan Honaz Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Dal’ın istifa ettiği iddiası gündeme geldi. Sosyal medyada dillendirilen iddialar üzerine Denizli Deda Haber konu hakkında resmi açıklama almak için Honaz Belediyesi’ne ulaştı.

SORULAR HAVADA KALDI!

İrtibat kurulan belediye görevlileri konunun Başkan Yüksel Kepenek tarafından açıklanabileceğini kendisine ulaşılması gerektiğini belirttiler. Yüksel Kepenek’in telefonuna ulaşan Denizli Deda Haber muhabiri ‘istifa iddialarını’ soracağını belirtmesine rağmen 2 aramasında da başkanın toplantıda olduğu cevabını aldı. Honaz’ı ilgilendiren böylesine önemli bir konuda başkanın zaman ayırıp iddiaları cevaplamaması akıllarda soru işareti bıraktı. Honaz halkı ve kamuoyu Yüksel Kepenek’ten gelecek o cevabı bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.