enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1344
EURO
38,0679
ALTIN
2.883,61
BIST
10.073,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Horoz, 7. mağlubiyetini Boluspor’dan aldı

Altaş Denizlispor, Boluspor deplasmanında her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. Yeşil siyahlılar ligdeki 7’nci mağlubiyetini alırken 9 hafta sonunda 2 puanda kaldı.

Horoz, 7. mağlubiyetini Boluspor’dan aldı
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 9. hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor’a konuk oldu. Mücadelede M. Ali Metoğlu düdük çaldı. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Cem Özbay üstlendi. VAR’da Bülent Birincioğlu, AVAR’da M. İlker Coşkun görev aldı.

DENİZLİ VE BOLU GOLE YAKLAŞTI

Mücadelenin ilk yarısında 20 dakikalık bölümde Boluspor Landel , Furkan Demir ve Gökhan Karadeniz ile gole yaklaştı. En net pozisyon ise 23’te Denizlispor’dan geldi. Kullanılan serbest vuruşta ceza sahasına gelen ortaya kafa vuruşunu yapan Oğuz Yılmaz’ın topu direkten döndü. Boluspor adına en net pozisyon ise 28’de geldi. Denizlispor’da kaleci Hüseyin Altıntaş ve Emre Sağlık’ın çarpışması sonucu Kayamba boş kaleye şutunu gönderdi. Hakan Çinemre çizmen golü çıkardı.

LANDEL BOLUSPOR’U ÖNE GEÇTİ

Boluspor 40’ncı dakikada maçta öne geçti. Kayamba’nın sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde boş pozisyonda kafa vuruşunu yapan Landel topu ağlarla buluşturdu.

BÜYÜK HATA GOL GETİRDİ

Mücadelenin ikinci yarısı düşük tempo ile başladı. 61’nci dakikada büyük bir hata sonrası Boluspor ikinci golünü buldu. Ceza sahasında yaşanan karambolda Hakan Çinemre’den seken topu kaleci Hüseyin Altıntaş adeta rakibin önüne bıraktı. Kayamba önünde kalan topa sert bir vuruş yaparak ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Mücadelenin 80’nci dakikasında korner atışı sonrası Leo Schwechle’e çarpan top ağlarla buluştu. VAR kontrolü sonucu elle müdahale tespit edilerek gol iptal edildi.

BALDE SKORU BELİRLEDİ

Maçın skorunu 90+1’nci dakikada Balde belirledi. Savunma arkasına gönderilen topta Hüseyin’in sağından topu ağlara gönderen Balde skoru 3-0’a getirdi. Altaş Denizlispor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Altaş Denizlispor bu mağlubiyetle 9 hafta sonunda 2 puanda kaldı. Boluspor ise puanını 15’e yükseltti. Altaş Denizlispor 10. haftada evinde Altınordu ile karşılaşacak. Boluspor ise deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.