enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1359
EURO
37,9737
ALTIN
2.884,20
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 68. Kuruluş Yıldönümünü Görkemli Bir Törenle Kutladı

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin düzenlediği 68. Kuruluş Yıldönümü görkemli bir törenle gerçekleşti. MMO Denizli Şube Başkanı Cüneyt Umut İyiol “Mesleklerinde onur yıllarını dolduran, mühendislik mesleğine bir ömür adayan kıymetli üyelerimizi meslek hayatlarındaki 25’inci, 40’ıncı, 50’nci yıllarında onlara güzel bir hatıra bırakmak istiyoruz” dedi.

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 68. Kuruluş Yıldönümünü Görkemli Bir Törenle Kutladı
13.12.2022
A+
A-

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 68. kuruluş yıl dönümü gerçekleştirdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliğe Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi üyeleri ve aileleri katıldı. Görkemli gecede makina mühendisliği ile mesleğinde 25’inci, 40’ıncı, 50’nci yıllarını dolduran üyelere Plaket Töreni düzenlendi.

Mühendislik mesleğine bir ömür adayan üyelerine teşekkürlerini sunan plaket töreninde konuşan Şube Başkanı Cüneyt Umut İyiol bu özel günle ilgili “Mesleklerinde onur yıllarını dolduran, mühendislik mesleğine bir ömür adayan kıymetli üyelerimizi meslek hayatlarındaki 25’inci, 40’ıncı, 50’nci yıllarına güzel bir hatıra bırakmak istiyoruz. Bu kapsamda üyelerimize günün anısına birer plaket takdim edeceğiz.” dedi.

Ülkemiz ve dünyanın bu olumsuz ekonomik şartlarında bu güzel etkinliğin düzenlenmesine emek veren, katkı sağlayan Yönetim ve Temsilcilik yürütme kurulu üyelerimiz ile tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerini sunan Başkan İyiol “Makina Mühendisleri olarak günlük hayatın birçok alanında çalışıyor ve bulunduğumuz tüm kurumlarda pozitif ivme kazandırmak için çalışıyoruz. Bugün bizim günümüz ve bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli meslektaşlarımızı ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.