enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

Şırnaklı çocuk tiyatrocular Denizli’ye geliyor

Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi bu kez de Denizlili öğretmen Ramazan Teker’in görev yaptığı Şırnak ili Uludere İlçesi’ne bağlı Ortasu Köyü Ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibini ağırlayacak.

Şırnaklı çocuk tiyatrocular Denizli’ye geliyor
15.11.2019
A+
A-

Denizlili öğretmen Teker’in kurduğu tiyatro grubu  “Gül ve Dikenleri “ isimli tiyatro oyunuyla 18 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Şırnaklı tiyatrocu çocukların oyunu, bir kız öğrencinin aile ve çevre baskısına rağmen avukat olma hikayesini anlatıyor. 3 perdeden oluşan gösteri yaklaşık 60 dakika sürecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm tiyatro severleri bu oyunun oynanacağı Merkezefendi Kültür Merkezi’ne davet etti. Başkan Doğan, “Hemşerimiz Ramazan Teker’in Şırnak’ta görev yaptığı yerde kurmuş olduğu, pırıl pırıl çocuklardan oluşan tiyatro ekibini ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Onlar hayallerinin peşinden koşuyorlar. Bizler de bu yolda elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna sanat için gelmek, herkesin yapacağı bir şey değil. Bu çocuklarımızın ve buna vesile olan öğretmenlerimizin emeğine saygı duyuyoruz. Tüm Merkezefendili ve Denizlili tiyatro severleri Pazartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi’ne bekliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.